Tyskland i GoliathShow tripAdd to bucket listRemove from bucket listShareJul 29, 2024, 2:49 PM ☀️ 22 °C Altitude: 261 m GermanyKönigs-Berg51.907572, 10.42111551°54’27” N 10°25’16” EDay 3Tur til Goslar Altstadt July 29, 2024 in Germany ⋅ ☀️ 22 °C Vi fik set alle de flotte gamle bygninger og fik en stor schnitzel 😊🇩🇪 See translation Det ser rigtig charmerende ud, men helt mennesketomt?? Ser ud til I nyder turen fuldt. Fortsat god tur [Sarah]7/30/24ReplyTranslateTraveler Der var mange mennesker nede i byen, men lige der var der næsten tomt ja. Sindssygt flot og gammel by!!7/31/24ReplyTranslate Flot og rigtig tysk gammel by. Der har vi også været på mc tur for nogle år siden. Lige på kanten af Harzen [Jens]8/1/24ReplyTranslate0 likes