Aju gezegd tegen de oceaan. Vannacht, genoten van een 'starry, starry night', eejm, mos plassen. Mooie song, verwoord door Don Mc Lean, over het werk van Vincent van Gogh. Vanochtend eerst 2 uur langs de kust 🚴♂️in de bossen. Op zich prima,PIEP, maar wat doen de vele boomwortels met asfalt...? En waar voel je dat op de fietse, juust...daarrr!. Daarna het meer van Arcachon rond. De 'piste cyclable' is geweldig. Was om half 3 op camping in la Salles, gastvrij met voorzieningen en goed sanitair 'et j' ai loue une chaise, c'est comfortable pour ce soir':) ok eejm doesen, noar de buren (leclerc) en vanavond aan de paella, denk ik😊Read more
TravelerTot dusverre wel meissie.Nog geen pech gehad, ook gezondheid ok! Bietje dankbaar ben ik wel hoor. Morgen nog 1 dag. Maandag hoop ik in Saint-Jean pied-le Port aan te komen. Dan wordt het even klimmen. Dan starten ook honderden wandelaars en wordt het drukker/gezelliger op de camino. Ik ga zo even eten scoren. Goed weekend Yvonne :)
TravelerWow!! Mooi plaatje zeg. Gaat alles volgens plan Peetje?
Traveler
Kijk je boos..