• IKEA

31 Ogos 2024, Norway ⋅ ☁️ 11 °C

Vandaag was het pyjama-dag bij Ikea. Als je in je pyjama kwam kreeg een gratis ontbijt van 10-11u en een cadeaubon van 50€. Moesten we natuurlijk doen! Dus wij ik onze pyjama naar de Ikea om aan te schuiven. We waren blijkbaar niet de enige die deze deal niet konden laten liggen. Op de wandeling ernaartoe kwamen we veel mensen tegen. Toen wij aankwamen hadden we geluk dat er net een tweede rij begon, dus we waren snel binnen. Om 10:06 kondigden ze helaas af dat het ontbijt ging sluiten. De volle 6 minuten hebben ze het dus kunnen volhouden. Gelukkig konden we op ons gemakje shoppen. Mijn doel: een kastje, een mat en een spiegel. Alles op voorhand nauwkeurig uitgezocht binnen budget. Alleen net iets té goed, ik had maar voor 30€. Dan maar 2 kussens voor Alberto en zo kwam ik op 40€ aan de kassa. Ik merkte dat ik snel voor een tweede ronde terug binnen kon om de verloren 10€ goed te maken. Ik kreeg meteen een nieuwe bon van 50€, dan maar nutteloze dingen meenemen die ik niet nodig heb haha. Toen ik aan het eind van de showroom kwam, begon echter de rij van de kassa al. 2u. 120 minuten voor gratis spullen die ik niet nodig heb. Eindresultaat was wel een flinke buit. Mijn kamer ziet er nu veel ordelijker en gezelliger uit al zeg ik het zelf. Na de nodige rust en telefoontjes hebben we nog meegedaan aan een pokeravondje. En je gelooft nooit wie met de buit naar huis ging... IK! Met alle pokerchips van iedereen! Jammer genoeg geen held ingezet. Te risicovol. Vooral voor hun .Baca lagi