• Mia's verjaardagsfeest

4. september 2024, Norge ⋅ ☁️ 22 °C

Zoals gisteren ook weer de dag begonnen met een college. De leerkracht is een Poolse van origine en heel schattig en enthousiast over haar vak. Zo vertelde ze dat omdat het altijd zo bewolkt is je er geen aandacht aan besteed. Maar als er niet bewolkt is het zo speciaal is dat het je opvalt en je je dus enkel die momenten herinnert. Logisch. Gelukkig is er overal gratis koffie op school, goed voor mijn portemonnee, slecht voor mijn hart. En elke woensdag is het cinnamon day! Zeer lekkere cinnamon rol voor degelijke prijs. Om 14u was het weer tijd om naar huis te gaan. Moest wel even een omwegje maken langs de stad voor een geodriehoek. Ben de mijn vergeten en ze verkopen nergens in de hele stad zo eentje om waar je ook de graden op ziet, grrr. Mia gaf een koffie en cinnamon feestje(ja oeps ik was dat even vergeten beetje veel kaneel voor 1 dag) voor haar verjaardag dus toen konden we even bijpraten. Tot ik werd gebeld door Flo in paniek dat hij op een klimaatconferentie zat in het centrum en vergeten was dat hij een brood aan het bakken was. Toen moest ik ons appartement gaan redden van een mogelijke brand. In de avond Netflix gekeken en de lavabo gered samen met FrancescoLes mer