• Art and Common Space

September 11, 2024 in Norway ⋅ 🌬 15 °C

Vandaag gaf iedereen zijn presentatie over het uitzicht uit diens raam. Voelde als lagere school want je moest elk uitzicht een score geven van 0-10 en dat dan 2 uur lang. For reference, dit raam was best goed. In de pauze hebben we onze gratis koffie terug gevonden, zeer blij mee. Op de middag had ik mijn eerste meeting van mijn keuzevak. Art and Common Space. We waren met 10 mensen en zaten gewoon rond een tafel een beetje te babbelen. Toen zijn we naar een andere campus gegaan om naar een kunstwerk te gaan kijken. Een man in een rolstoel. En daar moeten we dan eventjes over praten. Het is heel kunstzinnig, maar ik ben wel goed in uitlegjes verzinnen. Je moet ook gewoon opdagen en je bent er al door. Makkelijkste 7 studiepunten ever. Na 1 uur was het al klaar dus ik besloot samen met Mia en Thessa samen te werken voor school ergens. We scoorden nog een gratis hotdog(een Noorse, bah) (de bah staat voor de smakeloze wrap waar ze de worst insteken) 's Avonds ben ik nog eens naar quadbal gegaan! Good to be back.Read more