• Siv Gustafsson

Europa 2022

En 25-dags äventyr från Siv Läs mer
  • Schwerin

25 juli 2022, Tyskland ⋅ 🌧 19 °C

Det närmar sig slutet på resan. Dagens etapp blev en segdragen historia med 5 eller 6 trafikomledningar och oräkneligt antal vägarbeten. Men vi kom fram samtidigt som regnet öste ner. Turligt slutade det så vi fick oss en bit mat. Den turkiska ägaren blev så glad att jag hittat stället via Google mars så fick med oss varsin liten flaska starkt. Enligt uppgift gin och whiskey.
    I morgon väntar shopping i Kiel innan vi stiger på båten mot Sverige
    Hittade förresten pingvinen

• Göteborg

27 juli 2022, Sverige ⋅ ⛅ 16 °C

Bara sista biten kvar.
    En lugn överfart där Stena Line visade fotboll England-Sverige i alla hytter. Snyggt av dem men det var en riktig skitmatch. Nåja, jag vann en liter Absolut Kurant på lotteri så jag är nöjd i alla fall.

Nu gasar vi snart hemåt och hoppas det är färdigbyggt inne i Göteborg så vi hittar ut ur stan

• Skeppargatan

27 juli 2022, Sverige ⋅ ☁️ 18 °C

Hemma så denna resan är därmed stängd och planering för nästa är påbörjad.

• Lat lördag!

15 oktober 2022, Portugal ⋅ ⛅ 21 °C

Efter det traditionella besöket hos frissan ( 30 euro) blev det en lat eftermiddag med poolhäng, en bra bok och en riktigt bra middagsbuffe

• Amsterdam

18 oktober 2022, Nederländerna ⋅ 🌙 12 °C

Minsann om vi inte blev ombokade och rejält försenade. Nu håller vi tummarna att vi kommer vidare ikväll och får avsluta hemma i egen bädd.
    Summeras som en kanonresa med väldigt god mat och oväntat bra väder, förutom igår när regnet öste ner och det blåste storm hela dagenLäs mer

• Bukarest

30 november 2022, Rumänien ⋅ ☁️ 3 °C

Snart två dygn i Bukarest. Kallt,disigt och fuktigt men vi kämpar på med turistandet. Det är tur att vi har spa med ångbastu att värma oss mellan varven.
    Otroligt många restauranger i Gamla stan så vi högg en och serverades riktigt bra mat.Läs mer

• Prag

16 mars 2023, Tjeckien ⋅ ☀️ 5 °C

Så trevligt att.få lite vårfeeling i denna mysiga stad. Trots minusgrader nattetid är det nästan jacka av mot solväggen.

Resans slut
    27 juli 2022