Schwerin
 25 Temmuz 2022, Almanya ⋅ 🌧 19 °C
						Det närmar sig slutet på resan. Dagens etapp blev en segdragen historia med 5 eller 6 trafikomledningar och oräkneligt antal vägarbeten. Men vi kom fram samtidigt som regnet öste ner. TurligtOkumaya devam et
Göteborg
 27 Temmuz 2022, İsveç ⋅ ⛅ 16 °C

Bara sista biten kvar.
En lugn överfart där Stena Line visade fotboll England-Sverige i alla hytter. Snyggt av dem men det var en riktig skitmatch. Nåja, jag vann en liter Absolut Kurant påOkumaya devam et
Skeppargatan
 27 Temmuz 2022, İsveç ⋅ ☁️ 18 °C
						Hemma så denna resan är därmed stängd och planering för nästa är påbörjad.
Punta Delgado
 10 Ekim 2022, Portekiz ⋅ ⛅ 18 °C
						Så har vi kommit en bit på väg, vi får hänga en stund i väntan på nästa plan.
Första dagen i Punta Delgada
 11 Ekim 2022, Portekiz ⋅ ⛅ 21 °C

Och vilken dag!!
Så långt har inget gått fel så vi ser fram emot alla dagar som kommer

Naturupplevelser i olika skepnader
 13 Ekim 2022, Portekiz ⋅ ⛅ 21 °C
						Strålande sol hela dagen, det var riktigt skönt med en svalkande tur på Atlanten. Att vi sen fick se massor med delfiner och ett gäng valar på nära håll gjorde dagen ännu bättre.
Lat lördag!
 15 Ekim 2022, Portekiz ⋅ ⛅ 21 °C
						Efter det traditionella besöket hos frissan ( 30 euro) blev det en lat eftermiddag med poolhäng, en bra bok och en riktigt bra middagsbuffe
Amsterdam
 18 Ekim 2022, Hollanda ⋅ 🌙 12 °C

Minsann om vi inte blev ombokade och rejält försenade. Nu håller vi tummarna att vi kommer vidare ikväll och får avsluta hemma i egen bädd.
Summeras som en kanonresa med väldigt god mat ochOkumaya devam et
Bukarest
 30 Kasım 2022, Romanya ⋅ ☁️ 3 °C

Snart två dygn i Bukarest. Kallt,disigt och fuktigt men vi kämpar på med turistandet. Det är tur att vi har spa med ångbastu att värma oss mellan varven.
Otroligt många restauranger i GamlaOkumaya devam et
Puerto Rico
 4 Ocak 2023, Ispanya ⋅ ☀️ 19 °C

Grymt trevligt med Adult Only-boende.
Att det dessutom är kanonväder gör inte dagen sämre

Taste Mason
 7 Ocak 2023, Ispanya ⋅ 🌙 19 °C
						Vilken fantastisk restaurang detta är!
Släkten är värst!
 10 Ocak 2023, Ispanya ⋅ ⛅ 21 °C
						Kul med släktbesök. Syster Ewa med kompis Marie låter sig väl smaka innan solen går ned
Sista kvällen i Puerto Rico
 12 Ocak 2023, Ispanya ⋅ ⛅ 18 °C

En vecka med sol och bad avslutas med en rejäl köttbit och en glasspinne till igelkotten.
Nu styr vi vidare mot Las Palmas

Prag
 16 Mart 2023, Çek Cumhuriyeti ⋅ ☀️ 5 °C
						Så trevligt att.få lite vårfeeling i denna mysiga stad. Trots minusgrader nattetid är det nästan jacka av mot solväggen.