Polarkreis 66° 34' N ❄️
Unsri erschte Polarliechter 💚
2月24日, ノルウェー ⋅ 🌙 -12 °C
Aurora Borealis 💚
2月24日, ノルウェー ⋅ 🌙 -16 °C
D'Fähri vo Bodø uf d'Lofote isch leidr cancelled worde - drfür sin mir mit traumhafte Polarliechter beglückt worde 🙏.
Perfekte Spot dank de Bärner-Giele 🤗.
Schlofplatz gfunde 💚
2月24日, ノルウェー ⋅ 🌙 -23 °C
Nochere ölige nit italiänische-Pizza hän mir uns uf Schlofplatz-Suechi gmacht. Dank em Allemannsretten (Jedermannsrecht) chönne mir wild campe, eifach 150 Meter vom nöggschte Huus entfärntもっと詳しく
Doch, unsre Platz isch au bi Tag mega 😍
2月25日, ノルウェー ⋅ ⛅ -9 °C
Noch jeder Kurve wirds schöner 😮
2月25日, ノルウェー ⋅ ⛅ -9 °C
Lofote: bsueche euch es anders mol 🥹
2月25日, ノルウェー ⋅ ⛅ -3 °C
Verzells's em Fährimaa!
2月25日, ノルウェー ⋅ ⛅ -1 °C
Eigentlich hän mir uns churzerhand entschiide d'Fähri uf d'Lofote z'neh, wäge 10 Minute hän mir die vrpasst. Zum Glück - dört isch s'Wätter vill schlächter gsi, wärmer und dur das glatt.もっと詳しく
Früschere Fisch gits nit ☺️
Do bloost ä rächte Luftibus 🌬
2月25日, ノルウェー ⋅ ☁️ -8 °C
Wunderschöns Schlofplätzli 🥰
2月25日, ノルウェー ⋅ 🌫 -6 °C
Mit chliiner Selk-Bag Panne: Ha zerscht us versehe XL agleggt und dr Pädi somit L 😂. Hami gfrogt wurum die Bei und Ärmel plötzlich so lang sin und dr Pädi het Hochwasser gha (siehe Föteli 😂).
Flammlachs by the sea 🔥🐟
Nur am stuune ♥️
2月26日, ノルウェー ⋅ ⛅ -6 °C
Uppsala in Norge 🙈
2月26日, ノルウェー ⋅ ⛅ -5 °C
3-Punkt-Wändi füre Kaffi isch missglückt 🙈.
Takk Jonathan 🙏🥰
2月26日, ノルウェー ⋅ ☀️ -6 °C
Zum Glück isch dr Jonathan vome andere Steckebliibene gruefe worde (1 km vor unserer Wändi, wisse Tesla, siehe Föteli), so het er uns ufem Rückwäg noch Tromsø au schnäll chönne usezieh 😅.もっと詳しく
Man @ Work 😎
2月26日, ノルウェー ⋅ ☀️ -6 °C
Mit 45km noch Tromsø tuckere will d'Differentialsperri nüm usegoht 🙈. D'Norwäger sin nit sehr hilfsbereit - vo dr dritte Garage hän mir denn immerhin e uralte zusätzliche Wageheber becho.もっと詳しく
Vierer WG doch ohni David im Gräbli
2月26日, ノルウェー ⋅ 🌙 -7 °C
Au dä norwägisch Vrmieter isch nit würkli fründlich gsi.
Er het sich denn abr am Daag druf bedankt, dass mir d'Wohnig in tadellosem Zuestand hinterlo hän.
Priis - Arctic get-together @ Ølhallen
2月26日, ノルウェー ⋅ 🌙 -7 °C
An däm Obe isch d'Idee bezüglich dr Schneetöfftour in Ruka z'Stand cho. Dr Kevin Hü heig Connections und het dr Ruka-Gruppechat ins Läbe gruefe 😎.
Pinguin gfunde 🥳
2月27日, ノルウェー ⋅ ☁️ -5 °C