Vertrek naar Ponta Delgada
10. toukokuuta, Alankomaat ⋅ ☁️ 15 °C
Aangekomen bij hotel Marina Atlantico
10. toukokuuta, Portugali ⋅ ☁️ 15 °C
Vandaag aangekomen bij ons hotel,op het eiland sao miquel.nog even de stad in geweest om wat te eten.het is deze week een groot feest genaamd,
Festas do Senhor Santo Cristo dos Milagres.:een processieLue lisää
📍 “Parque de Estacionamento Lagoa das F
11. toukokuuta, Portugali ⋅ 🌧 13 °C
Mooie wandeling van 6,8km rond het meer.in de grond word eten bereid door pannen in een gat met kokend vulkanisch water te laten zakken.
Terra nostra park
11. toukokuuta, Portugali ⋅ ☁️ 14 °C
Na de wandeling om het meer doorgereden naar het terra nostra park.een mooie wandeling door het park gemaakt en daar kun je zwemmen in 38 graden water wat komt door de vulkanisch activiteiten in deLue lisää
“Miradouro Boca do Inferno”
12. toukokuuta, Portugali ⋅ ⛅ 15 °C
Vandaag een pittige wandeling naar viewpoint miradouro boco do inferno.
Eenmaal bovenaan helaas een slecht uitzicht door de mist.toen via de andere kant de berg op en daar gelukkig toch nog een mooiLue lisää
Mosteiros
12. toukokuuta, Portugali ⋅ ☁️ 16 °C
Na de wandeling doorgereden naar de kustplaats Mosteiros.daar langs de kust gewandeld en wat gegeten en gedronken op een prachtige locatie.
Ribeira Grande
12. toukokuuta, Portugali ⋅ ☁️ 15 °C
Wat wezen eten in Ribeira grande.
Neem jij maar een grote pizza zegt Heidi,nou groot was hij zeker.
Miradouro da Barrosa
13. toukokuuta, Portugali ⋅ ☁️ 14 °C
Vanmorgen is gereden naar vieuwpoint miradouro do campo.
Bij aankomst volledige mist dus konden niks zien.
Ondertussen in de auto gekeken wat onze volgende stop zou zijn,trok de mist weg en konden weLue lisää
Janela do Inferno
13. toukokuuta, Portugali ⋅ ⛅ 14 °C
Na het uitzicht was het tijd voor de wandeling.
De mooiste wandeling die we tot nu toe gedaan hebben in welk land we ook geweest zijn.
Het begin gewoon tussen de weilanden in met koeien.langs deLue lisää
Wandeling door Ponte delgada
13. toukokuuta, Portugali ⋅ ☀️ 16 °C
Nog even wat gegeten in de straat naast ons hotel en na het eten nog een wandeling door de stad.in de kerk lagen mooie bloemstukken.daarna naar het hotel de koffer vast inpakken want morgen 05:00uurLue lisää
Aangekomen op terceira
14. toukokuuta, Portugali ⋅ ⛅ 14 °C
Na een korte vlucht van 30 min aangekomen in Terceira.
Op Deze luchthaven staan ook militaire vliegtuigen van de usa.deze worden gebruikt voor oefeningen.
Serra do cume
14. toukokuuta, Portugali ⋅ ⛅ 16 °C
De koffers in het hotel gezet en even ontbeten in het centrum.daarna gelijk met de auto op pad,1e stop serra do cume schitterend uitzicht wederom.
Biscoitos
14. toukokuuta, Portugali ⋅ ☁️ 16 °C
Toen doorgereden naar Biscoitos.dit staat bekend om de natuurlijke zwembaden.
In het water zagen we een soort plastic zakjes drijven met sliertjes,we maakten er een foto van en lieten deze zien aanLue lisää
Praia da vitoria
14. toukokuuta, Portugali ⋅ ☁️ 16 °C
Toen was het tijd om te lunchen,dus zijn we naar de haven van praia da votoria gereden.
Even lekker wat gegeten en gedronken en gewandeld door het centrum.
Centrum Angra
14. toukokuuta, Portugali ⋅ ☁️ 16 °C
Vanavond een wandeling gemaakt door het Centrum van Angra.heerlijk gegeten in een portugees restaurant,heerlijke rundvlees op traditionele wijze bereid.
Algar do Carvão
15. toukokuuta, Portugali ⋅ ☁️ 16 °C
Vandaag een uitstapje naar Algar do carväo,een vulkaan.
De Algar do Carvão is een oude lavabuis of vulkanische opening in het centrale deel van het eiland Terceira en is de Portugese archipel van deLue lisää
Praça de Toiros Ilha
15. toukokuuta, Portugali ⋅ ☁️ 15 °C
Vanmiddag kaarten gekocht voor de arena in terceira.
Morgenavond worden er stieren in de straten van Terceira los gelaten,dat kunnen wij niet meemaken omdat we dan alweer op het volgende eilandLue lisää
EILAND Faial
16. toukokuuta, Portugali ⋅ ☁️ 16 °C
Vanmorgen vertrokken naar Ons derde eiland Faial.met een klein vliegtuig voor 38 personen zijn we naar een kleine vertaging naar Faial gevlogen,Bij aankomst de huurauto opgehaald en doorgereden naarLue lisää
Lighthouse of ponta dos capelinhos
17. toukokuuta, Portugali ⋅ ☁️ 17 °C
De vuurtoren van Ponta dos Capelinhos werd wereldberoemd door de grote vulkaanuitbarsting van 1957–1958 op Faial. Tijdens de eruptie werd een groot deel van het landschap bedolven onder as en lava,Lue lisää
Levada Trail to Praia do Norte
17. toukokuuta, Portugali ⋅ 🌬 18 °C
Naar het museum en de vuurtoren tijd voor de wandeling.
Levada Trail to Praia do Norte,een mooie wandeling met tunneltje,trappen, bruggetjes en kleine waterpartijen.tocht van rond de 10 km.het wasLue lisää
Walvissen en Dolfijnen tour
18. toukokuuta, Portugali ⋅ ☀️ 17 °C
Vandaag 3 uur wezen varen,we vertrokken vanuit horta richting het eiland Pico,we kwamen eerst groeien Dolfijnen tegen en daarna nog walvissen.
Indrukwekkend om te zien die walvissen.echt enorm grootLue lisää
Vlucht geannuleerd
19. toukokuuta, Portugali ⋅ 🌧 18 °C
Vandaag niet veel te melden,zitten vast op het eiland .
Er is hier geen verlichting op de start en landingsbaan dus vliegtuigen kunnen niet landen.
Alle vluchten geannuleerd.
Het is nu afwachten ofLue lisää
Caldeira do Faial
20. toukokuuta, Portugali ⋅ 🌬 15 °C
Gisteren na het lange wachten en de geannuleerde vlucht overnacht in hotel Azoris Faial Garden. Vanochtend een huurauto kunnen regelen en toch nog een wandeling genoten van 7,5km.we vertrokken bij hetLue lisää
Van faial weer naar Sao miquel
20. toukokuuta, Portugali ⋅ 🌬 15 °C
Na een extra nacht op Faial kunnen we nu na een uur vertraging toch weer naar Sao miquel vliegen.bij aankomst in het hotel waar onze reis ook is begonnen,gelijk een hapje gegeten in ons favorieteLue lisää
Laatste dag van de reis
21. toukokuuta, Portugali ⋅ 🌧 16 °C
Vandaag alweer de laatste dag van de rondreis,vanavond vliegen we weer naar Nederland waar we rond 01:15uur vannacht zullen landen,nog even Ponta Delgada ingeweest voor wat souvenirs en even op deLue lisää