Wide Horizon mountain

2 dagen bij wide horizon Mountain,vandaag wezen mountainbiken, iris wat ongelukkig gevallen,en 3 hechtingen,maar het gaat gelukkig goed voor de rest.
Hebben een.mooie plek hier gekregen omdat onzeLes mer
Hebben een.mooie plek hier gekregen omdat onzeLes mer
Vandaag een rit van 5 uur naar st lucia waar we 3 dagen verblijven,vanavond wezen eten in het centrum waar we werden getrakteerd op een Afrikaanse dans,en een groep nijlpaarden die overstaken,vanuitLes mer
Filmpje van de nijlpaarden die oversteken toen we zaten te eten in het restaurant
Vanmorgen een boottocht gehad van 2 uur waarin we nijlpaarden en krokodillen heben gezien,daarna even souvenirs geschopt, en nog een wandeling naar het strand gemaakt.
De dag begon om 5uur vanmorgen,we hadden een ochtend safari de mooiste die we hebben gehad, met het mooiste een leeuw die een buffel had gevangen en aan het eten was,de geur was niet heel prettig,Les mer
Vandaag de dat begonnen met een mooie wandeling in de omgeving vervolgens gereden naar de Howick falls, een mooie waterval van 98meter diepte,en bovenop de waterval de bevolking die hun was daarLes mer
Laatste dag in het prachtige Drakensberg,vanmorgen hebben leona en iris paard gereden,daarna een tour van de bergen gedaan met de step,prachtige lokatie hier,morgenavond helaas weer naar huis.
Leona nog 1 keer een ritje gemaakt op het paard, toen zijn we nog even gestopt om een ritje te maken op een quad,onderweg naar het vliegveld een super mooie route gehad,toen we langs een lokaalLes mer
Reisende
Ben je gevallen met de fiets aaaa
Plezierige fietstocht
Mooi krokodillen brrrr