FindPenguins

12-дневное приключение от Wilma Читать далее
Сначала новые

Kasteel

13 сентября, Чехия ⋅ ⛅ 18 °C

Hier is de boel wel al mooi op orde.
    Leuk om wat rond te struinen.

• Wilma van der KolkDresden, Elbe en omgevingПутешественник

Een hapje en een drankje

13 сентября, Чехия ⋅ ⛅ 19 °C

We lopen weer naar het plein waar de fietsen staan. Hier is een terras waar we met de pinpas kunnen betalen. We hebben geen Tjechische kronen. Voordat we de 25 km weer terug fietsen strijken we hier even neer. Het blijkt een Idiaas restaurant te zijn. Het eten ruikt heerlijk dus we besluiten hier een hapje te eten. Een heerlijke lamscurry met naanbrood en tandoori met rijst. Bijzonder lekker en onvoorstelbaar goedkoop.
    En ik drink er een lekkere Oost Europese cola bij. In Slovenië heet dat Cockta, hier Kofosa. De cola heeft een hele andere smaak en veel minder koolzuur. Jammie!

Bart Lentjes

ПутешественникIndiaas eten in Tjechië, gekker moet het niet worden 😩🤣👍. Maar LEKKER joh en ook nog bijna voor niks ....er is in NL, en ook andere EU-landen vlgns mij, echt iets niet goed .....

13.09.2025ОтветитьПереводить

Tijd om te gaan

14 сентября, Германия ⋅ 🌧 14 °C

Bart heeft net de fietsen op de auto als het begint te regenen. De komende dagen wordt slecht weer voorspeld, we hebben echt opnieuw enorm veel geluk gehad.
    Toen we boekten dacht ik misschien is 1,5 week wel te lang op één plek maar we hebben ons uitstekend vermaakt.
    Geen enkele dag gedacht wat moeten we nu eens doen.
    We waren nog tijd te kort gekomen wanneer we wel af en toe een dagwandeling hadden kunnen maken.
    We bevelen deze regio van harte aan!
    De reis verloopt voorspoedig en tegen half 5 zijn we weer thuis.

Окончание поездки
    14 сентября 2025 г.