Bolig i Jersey

Her bor vi i Jersey City
Her bor vi i Jersey City
Her arbejder vi hos Shipco dagen lang ;)
Vi gik en lang tur den første søndag hvor vi gik en tur i central park for at stå på skøjter, men det var alt for dyrt 😂 så vi gik bare og spiste på maccen til frokost
Her så vi the greatest showman i en mega luksus biograf hvor sæderne kunne komme helt ned og ligge stort set. Tog 25 min at gå herhen fra arbejdet
Her tog vi hen efter vi havde været på restaurant med 4 gutter fra shipco der arbejder i Elizabeth. Vi fik en overdrevet lækker pizza og drak nogle øl. Derefter tog vi hen til shipco house, købteRead more
Efter træningen tog folk på bar, men var faktisk kun dem der var gode til håndbold der gjorde det hahah. Vi sad det meste af tiden og snakkede med en der hedder Chis og en anden. Herrene trænedeRead more
Her skulle vi så til træning efter arbejde en torsdag. Vi tog aftes lige efter arbejde klokken 17 og derefter gik vi hen på et pizzaria og fik noget mad. Vi gik så helt ud til 1st ave og 14th stRead more
Første stop på vores 19 km lange gåtur den dag 😁
Men inden det stoppede vi lige på en gade hvor de har givet alle træerne “tøj” på så de kunne holde varmen. Også mange andre virkeligtRead more