Vertrek!

We zijn net gearriveerd op het vliegveld. Hans heeft ons weggebracht. Het is enorm druk. Het is direct aansluiten in een lange rij. Niets aan te doen. Wij hebben er zin in! Het droppen van de kofferRead more
1e indrukken Ibiza

Nadat ons vliegtuig is geland en we heel snel onze koffer hebben,gaan we de auto ophalen. Gelukkig geen rij... Al met al zitten we rond 10.45 uur in onze auto, een VW T Cross. Een prima auto. TijdensRead more
Diner in de haven

Vanmiddag hebben we rustig aan gedaan en genoten van het heerlijke weer. We frissen ons op en gaan eten in de haven. We hebben gereserveerd bij Lagom. Een restaurant dat bekend staat voor de heerlijkeRead more
Ontbijt op het terras

Voordat we vandaag op pad gaan, eerst een ontbijt op het terras. Het is daar heerlijk toeven. Het ontbijt is prima met heerlijk vers fruit, brood, vis en zelfs champagne. Dat doen we maar niet. 😀.Read more
Santa Gertrudis

Even voor tienen zijn we in Santa Gertrudis. Een mooi dorpje waar het nog rustig is. Aan het dorpspleintje met de kerk zijn een paar echte 'Ibizawinkels', elk met een heel eigen sfeer. Van hippie totRead more
Cala Tarida

Vanuit Santa Gertrudis rijden we naar Cala Tarida, een leuke baai en strand aan de westkust van Ibiza. We stoppen daar en gaan even gaan zwemmen in het werkelijk kristalheldere water. Voordat hetRead more
Es Vedra

We stappen weer in de auto en vervolgen onze weg naar het uitzichtpunt om Es Vedra te bekijken, een rots van 382 meter hoogte en onderwerp van veel mythen. Onderweg komt Simone met de melding dat hetRead more
Eten bij Casa Bizan

Nadat we vanmiddag nog even naar het zwembad zijn geweest, gaan we douchen en omkleden. We hebben een tafel gereserveerd bij Casa Bizan. Rond 20.00 uur gaan we op pad. Het is nog heerlijk weer. WeRead more
Dalt Vila

Na weer een heerlijk ontbijt, stappen we in de auto naar Dalt Vila. Het is enorm druk op de weg. Simone gidst ons goed door alle drukte. We kiezen een parkeerplaats buiten het centrum met volgens deRead more
Dalt Vila Deel II

Nadat we de oude stad bekeken hebben en een kerkje hebben bezocht, de Sant Domingo, drinken we wat op een terras en lopen naar de winkels van de ' nieuwe stad'. Toevallig komen we bij het standbeeldRead more
Diner bij Project Social

Op advies van Feliz gaan we naar Project Social. Een authentiek restaurantje waar de sfeer heel relaxed en ongedwongen is. Zoals Simone zegt, een beetje alternatief. We starten met een cocktail, opRead more
Sportieve ochtend

Morning! 🌞 Vannochtend was een vroege ochtend, beiden rond 07:15 wakker. Dat betekent maar 1 ding, hardlopen nu het nog niet zo warm is. Dat moest immers ook een keer gebeuren, gezien deRead more
Església Es Puig de Missa

Aan het einde van de middag gaan we op stap naar Santa Eularia's Puig de Missa. Het is nu iets minder warm, de wandeling is goed te doen. De Esglesia Es Puig de Missa komt uit 1568. Daarvoor heeft erRead more
Laatste dag Ibiza

Vandaag is het onze laatste dag. We maken er een relax dag van. We zorgen dat we om 12.00 uur zijn uitgecheckt. Gelukkig kunnen we onze bagage kwijt én we kunnen einde middag douchen. Heerlijk inRead more
Op naar huis!

Nadat we gegeten hebben wandelen we nog even langs de haven en zien nog een paar mooie boten. 😄 We doen een laatste kopje koffie/ ice tea op het terras van het hotel. Het is nu bijna tijd voorRead more
TravelerAltijd spannend die koffer!😅 Goeie reis, heel veel plezier samen en lekker genieten. 🥰
TravelerHeel veel plezier samen