Lima
October 6, 2016 in Peru ⋅ ☁️ 18 °C
First 2 nights in Peru!
the Andes
October 7, 2016 in Peru ⋅ ⛅ 20 °C
Een klein busreisje van Lima naar Cusco van 22uur door de Andes. Was geen pretje, maar wel super mooi uitzicht!
cocoliso
October 8, 2016 in Peru ⋅ ⛅ 19 °C
The best hot chocolate! Niet dat t koud is, maar gewoon omdat het mega lekker is
Hanging around in Cusco
October 9, 2016 in Peru ⋅ ⛅ 16 °C
Lunch with a view
October 9, 2016 in Peru ⋅ ⛅ 19 °C
Saqsaywamannnn!!
October 14, 2016 in Peru ⋅ ⛅ 11 °C
Een kleine klim vanaf Cusco ligt deze inca ruine, in 1536 hebben de Spanjaarden het veroverd en grotendeels afgebroken...😓
Thanks brenn voor de muts, er stond een aardige woeii😊
Pisac!!
October 15, 2016 in Peru ⋅ ⛅ 21 °C
Klein dorpje met een enorme ruïne! Super steile hellingen beklomen wat echt zwaar was. (toen wisten we nog niet dat dit nog wel mee viel vergeleken met de volgende trip..😅)
Rainbow mountains
October 16, 2016 in Peru ⋅ ⛅ 21 °C
Wauw wat een tocht!! Ook al werd een paard aangeraden, we zijn toch gaan lopen. De tocht begon al op 4000m hoogte en we stegen naar 5000 in 3 uur tijd...een constante klim😥 Mega zwaar maar superRead more
Coca museo
October 18, 2016 in Peru ⋅ ⛅ 17 °C
Door de grote hoogte verschillen kan je goed ziek worden, zodra we in Cusco aan kwamen kregen we daarvoor coca thee, met de hikes door de bergen word aangeraden coca leaves in je mond te stoppen alsRead more
Historica museo
October 19, 2016 in Peru ⋅ ⛅ 17 °C
Inca potjes en pannetjes
Quat rijden!!
October 20, 2016 in Peru ⋅ ⛅ 10 °C
Real live mario kart, door de bagger, onder de zon en tussen/over de bergen heen!!! Zooo toff!!! echt een hoogtepuntje.😎
Onderweg nog even de landbouwkunde vd incas gezien en de zoutmijn, dezeRead more
onderweg naar Aguas Calientes
October 22, 2016 in Peru ⋅ ⛅ 20 °C
In Nederland zou je het niet moeten proberen maar hier sturen ze duizenden toeristen over het spoor😂
Enne ja de trein rijd dan ook gewoon nog, kan best NS😉
Machu Piccu
October 23, 2016 in Peru ⋅ ⛅ 11 °C
Hello Bolivia!
October 27, 2016 in Bolivia ⋅ ⛅ 23 °C
Woensdag aangekomen in t zonnige Copacobana!! Onze 1e echte zonsondergang gezien aan lake Titicaca (het grootste meer van zuid-america, en t hoogste bevaarbare meer vd wereld) in dit meer ligt islaRead more
La pazzzz
October 31, 2016 in Bolivia ⋅ ⛅ 18 °C
Niet veel gedaan hier, even met een liftje naar de grootste markt van zuid-america geweest, daar kwam echt geen eind aan. Alles wat je je maar kan bedenken verkopen ze hier, zelfs kuikentjes voor 1Read more
Uyuni, Bolivia
November 1, 2016 in Bolivia ⋅ ☀️ 13 °C
Cenmeterio de trenes
Fotoshoot op de zoutvlakte
November 1, 2016 in Bolivia ⋅ ⛅ 12 °C
Uyuni, Bolivia
November 1, 2016 in Bolivia ⋅ 🌙 0 °C
Salt flats in Bolivia!
We hebben een 3 daagse jeeptour gedaan over de zoutvlakte, door de woestijn, langs de kleurrijkste meren. De meest surrealistische landschapen😍
Valle de rocas
November 5, 2016 in Chile ⋅ 🌙 27 °C
Even niks...😊🍷
Arica
November 6, 2016 in Chile ⋅ ⛅ 21 °C
Overstap dagje richting Ariquipa. We verbleven in een super huiselijk hostel en hebben lekker gezond gekookt(eindelijk) met een heerlijke fles chileense wijn🤗
Areqiupa
November 8, 2016 in Peru ⋅ 🌙 15 °C
Colca canyon
November 9, 2016 in Peru ⋅ ⛅ 2 °C
2 daagse trek door de diepste canyon ter wereld (ja dieper dan de grand canyon. whaaaatt?!! 😲 ja echt😏)
Dat betekende dus 3 uur naar beneden klimmen, en 3uur omhoog...😰 gelukkig hadden weRead more

Anne van WeijeZo ver weg!!!
Kelly van TolGave foto's en handige app. Ik blijf jullie volgen. Succes met het begin. X
Stefanie DraakLeuk meiden!! Have fun en geniet!! <3