Lima
2016年10月6日, ペルー ⋅ ☁️ 18 °C
First 2 nights in Peru!
the Andes
2016年10月7日, ペルー ⋅ ⛅ 20 °C
Een klein busreisje van Lima naar Cusco van 22uur door de Andes. Was geen pretje, maar wel super mooi uitzicht!
cocoliso
2016年10月8日, ペルー ⋅ ⛅ 19 °C
The best hot chocolate! Niet dat t koud is, maar gewoon omdat het mega lekker is
Hanging around in Cusco
2016年10月9日, ペルー ⋅ ⛅ 16 °C
Lunch with a view
2016年10月9日, ペルー ⋅ ⛅ 19 °C
Saqsaywamannnn!!
2016年10月14日, ペルー ⋅ ⛅ 11 °C
Een kleine klim vanaf Cusco ligt deze inca ruine, in 1536 hebben de Spanjaarden het veroverd en grotendeels afgebroken...😓
Thanks brenn voor de muts, er stond een aardige woeii😊
Pisac!!
2016年10月15日, ペルー ⋅ ⛅ 21 °C
Klein dorpje met een enorme ruïne! Super steile hellingen beklomen wat echt zwaar was. (toen wisten we nog niet dat dit nog wel mee viel vergeleken met de volgende trip..😅)
Rainbow mountains
2016年10月16日, ペルー ⋅ ⛅ 21 °C
Wauw wat een tocht!! Ook al werd een paard aangeraden, we zijn toch gaan lopen. De tocht begon al op 4000m hoogte en we stegen naar 5000 in 3 uur tijd...een constante klim😥 Mega zwaar maar superもっと詳しく
Coca museo
2016年10月18日, ペルー ⋅ ⛅ 17 °C
Door de grote hoogte verschillen kan je goed ziek worden, zodra we in Cusco aan kwamen kregen we daarvoor coca thee, met de hikes door de bergen word aangeraden coca leaves in je mond te stoppen alsもっと詳しく
Historica museo
2016年10月19日, ペルー ⋅ ⛅ 17 °C
Inca potjes en pannetjes
Quat rijden!!
2016年10月20日, ペルー ⋅ ⛅ 10 °C
Real live mario kart, door de bagger, onder de zon en tussen/over de bergen heen!!! Zooo toff!!! echt een hoogtepuntje.😎
Onderweg nog even de landbouwkunde vd incas gezien en de zoutmijn, dezeもっと詳しく
onderweg naar Aguas Calientes
2016年10月22日, ペルー ⋅ ⛅ 20 °C
In Nederland zou je het niet moeten proberen maar hier sturen ze duizenden toeristen over het spoor😂
Enne ja de trein rijd dan ook gewoon nog, kan best NS😉
Machu Piccu
2016年10月23日, ペルー ⋅ ⛅ 11 °C
Hello Bolivia!
2016年10月27日, ボリビア ⋅ ⛅ 23 °C
Woensdag aangekomen in t zonnige Copacobana!! Onze 1e echte zonsondergang gezien aan lake Titicaca (het grootste meer van zuid-america, en t hoogste bevaarbare meer vd wereld) in dit meer ligt islaもっと詳しく
La pazzzz
2016年10月31日, ボリビア ⋅ ⛅ 18 °C
Niet veel gedaan hier, even met een liftje naar de grootste markt van zuid-america geweest, daar kwam echt geen eind aan. Alles wat je je maar kan bedenken verkopen ze hier, zelfs kuikentjes voor 1もっと詳しく
Uyuni, Bolivia
2016年11月1日, ボリビア ⋅ ☀️ 13 °C
Cenmeterio de trenes
Fotoshoot op de zoutvlakte
2016年11月1日, ボリビア ⋅ ⛅ 12 °C
Uyuni, Bolivia
2016年11月1日, ボリビア ⋅ 🌙 0 °C
Salt flats in Bolivia!
We hebben een 3 daagse jeeptour gedaan over de zoutvlakte, door de woestijn, langs de kleurrijkste meren. De meest surrealistische landschapen😍
Valle de rocas
2016年11月5日, チリ ⋅ 🌙 27 °C
Even niks...😊🍷
Arica
2016年11月6日, チリ ⋅ ⛅ 21 °C
Overstap dagje richting Ariquipa. We verbleven in een super huiselijk hostel en hebben lekker gezond gekookt(eindelijk) met een heerlijke fles chileense wijn🤗

Anne van WeijeZo ver weg!!!
Kelly van TolGave foto's en handige app. Ik blijf jullie volgen. Succes met het begin. X
Stefanie DraakLeuk meiden!! Have fun en geniet!! <3