Feliz Navidad! !
Cartagena
26 Aralık 2016, Kolombiya ⋅ 🌙 25 °C
Volcan de Lodo El Totumo
27 Aralık 2016, Kolombiya ⋅ ⛅ 31 °C
Even badderen in een mini vulkaantje met een modderbad van 2000 meter diep🐖🐖 Weer stralende huidjes😋
Ons huisje
30 Aralık 2016, Kolombiya ⋅ ☀️ 31 °C
Super cute apartment gehuurd voor oud en nieuw met 5 andere meiden😍
Happy new year!!
31 Aralık 2016, Kolombiya ⋅ ☀️ 30 °C
Helaas geen foto's van later op de avond, maar wat was t gaaf. Feest door de hele stad live muziek, djs en bier waren op elke hoek te vinden!
Nieuwjaarsduik!!
1 Ocak 2017, Kolombiya ⋅ ☀️ 31 °C
Wat een geweldige manier om t jaar te starten!! Vandaag de hele dag rond gevaren langs verschillende eilanden. Genieten op t strand, in de zee en op de boot😍
Bye marissje
2 Ocak 2017, Kolombiya ⋅ ☀️ 30 °C
Na een geweldige new years eve neem ik voor 1 maand afscheid van maris, dat was echt heel vreemd om te doen 🙈
Ik heb via workaway een ecofarm gevonden waar ik 2 weken verblijf in ruil voor watOkumaya devam et
Aloha ke Akua
11 Ocak 2017, Kolombiya ⋅ ☀️ 30 °C
3 weeks at this magical place😍😍
2 weken was niet genoeg dus ik besloot nog een week te blijven. 3 weken waren nog steeds niet genoeg maar als ik nog iets meer van Colombia wou zien moest ik welOkumaya devam et
Medellin
25 Ocak 2017, Kolombiya ⋅ ⛅ 19 °C
Hot shower!!!
Wauw dat was denk 2 maanden geleden
Even bij komen in een chill hostel en dan de stad maar verkennen.
Guatapé, la Piedra
26 Ocak 2017, Kolombiya ⋅ ☀️ 22 °C
The mountain with the best view of the world!! Or at least thats what the sign says... The view isn't bad though 😍
Guatapé, Paraiso
27 Ocak 2017, Kolombiya ⋅ ⛅ 17 °C
Chill hosteltje buiten de stad met 2 hele knappe hondjes, dat leverde ook weer een leuke wandeling op. Deze collie had makkie zn broertje kunnen zijn😂
Guatapé colours
27 Ocak 2017, Kolombiya ⋅ ⛅ 21 °C
Super cute collourfull town😍
zeilen naar Panama
3 Şubat 2017, Panama ⋅ ⛅ 29 °C
5 daagse zeiltocht naar Panama was echt super gaaf!!
Panama-stad, Panama
9 Şubat 2017, Panama ⋅ ⛅ 33 °C
Een vluggertje in panama city. Na 5 dagen in paradijs is deze stad vervelend groot, druk en warm. Na een bezoekje aan t panama kanaal en t historische centrum in 1,5e dag vertrekken we gelukkig weerOkumaya devam et
Next paradise!
10 Şubat 2017, Panama ⋅ ⛅ -2 °C
Bocas del toro!!
Juist dit lijkt er meer op, witte stranden, blauwe zee en een pirate's achtige omgeving😍
Ciao Panama!
13 Şubat 2017, Panama ⋅ ☀️ 26 °C
Het waren 6 mooie dagen😂
Hola Costa Rica!
13 Şubat 2017, Kosta Rika ⋅ ⛅ 26 °C
Yess puerto viejo, weer net zo chill als 2 jaar geleden😍😍
Ometepe here we come!!
16 Şubat 2017, Nikaragua ⋅ ☀️ 29 °C
En toen waren we in een dag opeens in Nigaragua 😅😂
scooteren over Ometepe
17 Şubat 2017, Nikaragua ⋅ ⛅ 28 °C
Volcan concepcion
18 Şubat 2017, Nikaragua ⋅ ☀️ 22 °C
Om 5uur sochtends opstaan omdat we even een vulkaan gaan beklimmen. Hoewel we wel hogere bergen hebben beklommen was dit wel een uitdaging. Je klimt en klautert bijna recht omhoog, hoe hoger je komtOkumaya devam et
Guatemala
22 Şubat 2017, Guatemala ⋅ ⛅ 23 °C
Antiqua
23 Şubat 2017, Guatemala ⋅ ☀️ 18 °C
Happy birthday marissje
26 Şubat 2017, Guatemala ⋅ ⛅ 16 °C
8 uur uit je bed gehaald worden om met een stel dronken lui taart te eten en met je vriendinnetjes te skypen, betere start van je verjaardag kan je niet hebben👌
Vervolgends stappen wij lekker inOkumaya devam et
Beach!!
27 Şubat 2017, Guatemala ⋅ ☀️ 33 °C
Een weekje chillen met geweldige mensen, heerlijk eten en veel zon en zee!! Zo erg gechilled dat ik niet eens fotos heb gemaakt, maar om jullie een indruk te geven even wat opgezocht😐
Lago de atitlan here we come!!
6 Mart 2017, Guatemala ⋅ ⛅ 22 °C

Anja van den Berg😍 Gezellige dagen meiden, maar volgens mij hebben jullie die daar alleen maar! 😉 Veel plezier 🤗🎄🥂💋☀️
Miranda Van HeijningenMeiden ❤😍 fijne kerstdagen! Maak ons maar lekker jaloers.
Stefanie DraakGezellige kerstdagen! 🌲🎁 Al is dat vast raar, in je bikini op het strand! Veel plezier! 😘💋