• Good morning transfer day!

30. november 2024, Mexico ⋅ ⛅ 25 °C

Vandaag zit mijn verblijf in La Concha er op en ga ik mijn kayak crew ontmoeten!
    Nog even tijd voor een wandelingetje bij zonsopgang en een lekker ontbijtje. Vanaf het terras zie ik mijn buddies van gisteren zich klaar maken voor alweer een volgepakte duikdag en ik heb een beetje spijt maar ook niet want er staat een ander avontuur aan de deur te kloppen!
    Ik probeer af te spreken met een aantal mensen van de kayak crew, en het lijkt dat we een leuke bar gevonden hebben, maar die blijkt in een privé marina te liggen 😁 we lullen ons elk apart prima binnen en hebben een fijne, gezellige namiddag om mekaar te leren kennen! En dan in La Paz leren we de rest kennen en gaan we voor een family dinner en nog veel meer kennismakingen!
    Vanaf nu leg ik dus ook de volle focus op de groep en de laatste voorbereidingen voor het kayak avontuur! Lieve schatten, jullie horen me terug binnen een weekje , er is geen enkele manier om me te contacteren en dat vind ik best spannend 😬 maar alles komt goed, ik ben in goeie handen, zorgen jullie ook goed voor jezelf?
    ❤️