Vanochtend om 7 uur vertrokken en nog even een kopje koffie gedronken. Lekkere wandeling van ongeveer 22 km. Geluncht in het veld met Reetta en nu in A Calle in herberg A ponte de ferreiros. Gedoucht, gewassen en daarna wat gedronken met Reetta en de Belgen, Vivian en Walter. Later kwam Brad (VS) daar nog bij en nog een Nederlander., Josje. Nu even rust voor het diner om 18:00.
Morgen is het nog wat onduidelijk hoe ver we gaan lopen. Het kan zijn dat er naar een herberg 5 km voor Santiago stoppen om de volgende ochtend fris binnen te komen, maar heb ook nog een reservering 10 km voor Santiago.
Na Santiago gaan we, Reetta en ik waarschijnlijk door naar Fisterra en Muxia, we zijn er nog niet helemaal klaar mee. Heel veel pelgrims gaan door naar Fisterra en het hoort er ook een beetje bij.Read more
Spannend wat je na Santiago nog gaat doen,geweldig dat je dinsdag daar aankomt dit alles heb je toch maar mooi gepresenteerd alvast proficiat😊👍🥰 [Hetty]