Asturias
21. mai 2024, Spania ⋅ ⛅ 16 °C
Tot nog toe liepen we in Baskenland en Cantabria, en vandaag hebben we Asturias bereikt.
Pad over bergkam
21. mai 2024, Spania ⋅ ⛅ 16 °C
La Franca
21. mai 2024, Spania ⋅ ☁️ 17 °C
Vandaag een kortere wandeling van ongeveer 20 km. Vanochtend om 08:00 vertrokken en was hier ongeveer om half twee. Biertje gedronken in de bar omdat de hostel nog niet open was. Een tijdje gepraatLes mer
Het kustpad
22. mai 2024, Spania ⋅ ☁️ 13 °C
Langs het kustpad
22. mai 2024, Spania ⋅ ☁️ 14 °C
Kun je de vogels horen...
22. mai 2024, Spania ⋅ ⛅ 16 °C
Llanes - hostel La estación
22.–23. mai 2024, Spania ⋅ ☁️ 16 °C
Vanmorgen om 7:45 vertrokken. Het was weer een prachtig kust pad en heb er erg van kunnen genieten.
Gisterenavond gezamelijk gegeten in de hostel met onder andere Sydney, Tobias, Anne Floor, Dario enLes mer
De kust route
23. mai 2024, Spania ⋅ ⛅ 16 °C
Piñeres de Pria
23.–24. mai 2024, Spania ⋅ ☁️ 17 °C
Heerlijke wandeling vandaag, maar mijn benen waren wel wat moe om onduidelijke redenen. Gelukkig niet zo ver lopen vandaag, ongeveer 22 km. Het begin was weer langs de kust en daarna verder hetLes mer
Woeste zee
24. mai 2024, Spania ⋅ ⛅ 12 °C
Rotsige kust
24. mai 2024, Spania ⋅ ⛅ 12 °C
Onderweg
24. mai 2024, Spania ⋅ ⛅ 13 °C
La Isla
24.–25. mai 2024, Spania ⋅ ☀️ 16 °C
Vanmorgen heel vroeg vertrokken 06:20 en na vijven aangekomen. Het was een lange dag en ben erg moe. Geen idee hoeveel kilometer ik gelopen heb, maar schat ongeveer 35.
Vanochtend was er weer eenLes mer
Matras in de herberg
24. mai 2024, Spania ⋅ ☀️ 17 °C
Bijna altijd zijn de matrassen in een rubber hoes tegen bed wantsen....
Onderweg
25. mai 2024, Spania ⋅ ☁️ 12 °C
La Llera
25. mai 2024, Spania ⋅ ☁️ 18 °C
Caminante
25. mai 2024, Spania ⋅ ☀️ 20 °C
Wandelaar,
Er is geen camino, de camino wordt gemaakt door lopen...
Gijón
25.–27. mai 2024, Spania ⋅ ⛅ 20 °C
Vanmorgen rond 8 uur vertrokken, ik was als laatste uit bed. Lekkere wandeling naar Villaviciosa wat ik eerst een hostel geboekt had, maar gisteren heb besloten die te annuleren en de bus te nemenLes mer
Gijón - Xixón
26. mai 2024, Spania ⋅ ☁️ 15 °C
Gisterenavond een heerlijke vegan maaltijd gegeten. Heerlijk om wat eiwitten en groentes binnen te krijgen.
Vanochtend eerst ontbeten in een cafe en daarna wat rond gelopen. Een kerk bezocht waar eenLes mer
Oviedo
27.–29. mai 2024, Spania ⋅ ☁️ 14 °C
Vanmorgen na het ontbijt met de bus vertrokken naar Oviedo. Het oude centrum is schitterend! Zie foto's...
Ik heb een winkel gevonden die het scherm van mijn telefoon kan maken voor €165. HetLes mer
Ramen
27. mai 2024, Spania ⋅ ☁️ 16 °C
Geluncht in een ramen bar. Was erg lekker en zag er erg grappig uit ..
Primitivo
27. mai 2024, Spania ⋅ ☁️ 16 °C
Ik ga overmorgen de route primitivo lopen door de bergen naar Santiago. Dit is de eerste route gelopen door koning Alfonso II in de middeleeuwen. Vandaar de naam van de route. En ze zijn er natuurlijkLes mer
Cider regio
27. mai 2024, Spania ⋅ ☁️ 15 °C
Deze streek is de cider regio en er zijn overal cider bars. Oviedo lijkt het centrum te zijn van de regio, er is een straat waar alleen maar cider bars zijn.
Ik zit nu aan de cider. Die moet ikLes mer
Cathedral van Oviedo
28. mai 2024, Spania ⋅ ⛅ 16 °C
Vanmorgen naar de kathedraal van Oviedo geweest. Ze hadden een audio tour wat het redelijk interessant maakte, naar vraag me nu niet meer waar het over ging.
Er lijken nogal wat relikwieën in deLes mer
Museum van Schone Kunsten van Asturias
28. mai 2024, Spania ⋅ ⛅ 17 °C
Na de kathedraal naar het museum geweest. Zaten wat mooie dingen bij ...