Κήποι των Βερσαλλιών
9 de noviembre de 2021, Francia ⋅ ⛅ 8 °C
Κάναμε check out από το ξενοδοχείο αποχαιρέτισαμε το Παρίσι και πήγαμε να επισκέφτηκαμε το παλάτι τωνLeer más
Μπορντώ - Γαλλία
10 de noviembre de 2021, Francia ⋅ ☀️ 7 °C
Πρωινή επίσκεψη στο μουσείο κρασιού στο Μπορντώ. Ιδιαίτερο σχεδιαστικά ξενοδοχείο. Αρκετά διαδραστικό σουLeer más
Μπιλμπάο - Ισπανία
11 de noviembre de 2021, España ⋅ ⛅ 15 °C
Πρώτη πόλη της Ισπανίας το Μπιλμπάο. Θα μείνουμε δύο μέρες για να γεμίσουμε δυνάμεις. Αρκετά χαριτωμένη πόληLeer más
Βαρκελώνη - Ισπανία
13 de noviembre de 2021, España ⋅ ⛅ 18 °C
Μας ταλαιπωρεί ίωση 4 μέρες τώρα αλλά τίποτα δεν μας πτοεί. Βγήκαμε για χαλαρη βόλτα στην Βαρκελώνη και μαςLeer más
Μασσαλία - Γαλλία
15 de noviembre de 2021, Francia ⋅ 🌧 13 °C
Τελευταία στάση στην Γαλλία η πανέμορφη Μασσαλία. Πρωινή βόλτα στο λιμάνι καθώς και στα ανάκτορα αλλά οLeer más
Μονακό
15 de noviembre de 2021, Mónaco ⋅ 🌧 13 °C
Στάση στο πριγκιπάτο του Μονακό.πολύ αρχοντική πόλη με διάχυτη πολυτέλεια όλη η πόλη. Σε κάθε γωνία θα δεις ναLeer más
Μιλάνο - Ιταλία
16 de noviembre de 2021, Italia ⋅ ⛅ 11 °C
Πρώτη πόλη της Ιταλίας το εμπορικό Μιλανο. Επισκεφτήκαμε την πλατεία του duomo και είδαμε τον καθεδρικόLeer más
Μουσείο Ferrari - Μαρανέλλο και Μόντενα
17 de noviembre de 2021, Italia ⋅ ⛅ 11 °C
Επίσκεψη στα μουσεία της θρυλικής Ferrari στο μαρανελλο και στην Μόντενα. Όλα τα θρυλικά μοντέλα της εταίραςLeer más
Σαν Μαρίνο
18 de noviembre de 2021, San Marino ⋅ ⛅ 9 °C
Πρωινή επίσκεψη στο Σαν Μαρίνο το οποίο είναι ανεξάρτητο κρατίδιο μέσα στην Ιταλία αλλάαααα πέσαμε σε μιαLeer más
Ρώμη - Ιταλία
18 de noviembre de 2021, Italia ⋅ 🌙 11 °C
Φθάσαμε στην αιώνια πόλη και μείναμε 3 μέρες γιατί υπάρχουν αρκετά αξιοθέατα σε αυτήν την ιστορική πόλη.Leer más
Μουσείο Βατικανού - Βατικανό
20 de noviembre de 2021, Ciudad del Vaticano ⋅ ☀️ 16 °C
Πρωινή επίσκεψη στο Βατικανό με ξεναγό. Αρκετά όμορφο μουσείο. Είδαμε όλα τα αρχαία αγάλματα καθώς και τηνLeer más
Μπάρι - Ιταλία
22 de noviembre de 2021, Italia ⋅ ⛅ 17 °C
Είπαμε να κάνουμε μια βόλτα στο Μπάρι περιμένωντας το καράβι για Πάτρα. Αρκετά συμπαθητική πόλη με πολύ καλόLeer más