Γυβασκυλα - Φινλανδία

Μια στάση για ξεκούραση καθώς θελουμε άλλες 6.5 ώρες για ροβανιεμι.Ευχάριστη έκπληξη ένα εστιατόριο απέναντι από το ξενοδοχείο όπου φάγαμε υπέροχα κρέατα.Αύριο φεύγουμε για ροβανιεμι.
Ροβανιέμι, Φινλανδία - Μέρα πρώτη.

Ήρθαμε επιτέλους σε ένα από τους ποιο επιθυμητούς προορισμούς στο ταξίδι μας.Φθάσαμε στο μαγικόOkumaya devam et
Μια παραμυθένια μέρα στα χίονια

Ξυπνήσαμε σε ένα καταχιονισμένο τοπίο που είχαμε την τύχη να το βλέπουμε από το παράθυρο της κρεβατοκάμαραςOkumaya devam et
Είσοδος στην Σουηδία

Αριστερά και δεξιά παντού χιόνι . Είμαστε αποκλεισμένοι δεν μπορούμε να βγούμε σε καμία έξοδο …φοβόμαστε τονOkumaya devam et
Σούντσβαλ - Σουηδία

Αποφασίσαμε μετά από πολύ σκέψη να αφιερώσουμε χρόνο στην εξερεύνηση της νότιας Νορβηγίας . ΛόγοOkumaya devam et
Τρόντχαιμ - Νορβηγία

Διανυκτέρευση στο Τρόντχαϊμ της Νορβηγίας.Κάναμε μια βολτούλα το πρωί στην γνωστή γέφυρα της πόλης καιOkumaya devam et
Atlantic Ocean Road

Με το στόμα ανοιχτό μείναμε από στο οδικό ταξίδι από Τροντχαιμ μέχρι τον δρόμο του ατλαντικού.ΑπλάOkumaya devam et
Geiranger Fjord και επικό road trip

Επισκεφτήκαμε το μαγικό Geiranger Fjord όπου μείναμε με το στόμα ανοιχτό από την εκπληκτική θέα.Αφού τραβήξαμε τιςOkumaya devam et
Όσλο - Νορβηγία

Πρωινή ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας το Οσλο.Η πόλη δεν μας έκανε καλή εντύπωση το βράδυ καθώςOkumaya devam et
Γκέτεμποργκ -Σουηδία

Πρωινή βόλτα στο κέντρο του Γκέτεμποργκ της Σουηδίας με σκοπό να δούμε λίγο την πόλη και να πάρουμε μερικάOkumaya devam et
Volvo Museum

Επίσκεψη στο μουσείο της Σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volvo.Αρκετά ιστορικά αυτοκίνητα καθώς και μηχανέςOkumaya devam et
Κοπεγχάγη - Δανία

Πρωινή βόλτα στην πόλη της Κοπεγχάγης ενώ η αλήθεια είναι ότι βγήκαμε και λίγο το βράδυ και πήγαμε στοOkumaya devam et
Treetop Experience Tower

Μετά την βόλτα μας στην πόλη της Κοπεγχάγης είπαμε να σταματήσουμε σε μια κατασκευή που είχαμε βρει μέσωOkumaya devam et
Αμβούργο - Γερμανία

Πρώτη πόλη της Γερμανίας η Βενετία του βορά όπως λένε για το Αμβουργο.Μετά τις βόρειες χώρεςOkumaya devam et
Miniature Wunderland - Αμβούργο

Λόγω sold out των εισιτηρίων κλείσαμε για τις 23:15 το βράδυ.Άξιζε απίστευτα.πραγματικά αξιοθέατα σε μινιατούρα μεOkumaya devam et
Βερολίνο - Επίσκεψη στον Ζωολογικό κήπο.

Φθάσαμε Βερολίνο και το πρόγραμμα έχει επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο της πόλης και αργότερα το βραδάκιOkumaya devam et
Βερολίνο - Βραδινή βολτούλα

Υπέροχη βραδινή βόλτα στο Βερολίνο που παρόλο που δεν είχε κόσμο ήταν αρκετά όμορφο.Επισκεφτήκαμε την πύληOkumaya devam et
Βρέμη - Γερμανία

Τελευταία πόλη της Γερμανίας πριν πάμε προς το Άμστερνταμ η όμορφη Βρέμη.Μείναμε στο κέντρο τηςOkumaya devam et
Άμστερνταμ - Ολλανδία

Φθάσαμε Ολλανδία και πρώτη επίσκεψη στο Άμστερνταμ.Φοβεροοοο.Πανέμορφη πόλη.Μας κέρδισε την καρδιάOkumaya devam et
Αμβέρσα - Βέλγιο

Πρώτη πόλη του Βελγίου η Αμβέρσα των διαμαντιών. Ξενάγηση στο μουσείο Διαμαντιών Diva και περπάτημα σταOkumaya devam et
Βρυξέλες - Βέλγιο

Φθάσαμε βραδάκι στις Βρυξέλες και κάναμε μια επίσκεψη σε ένα ξενιτεμένο φιλαράκι που δουλεύει στο Hard Rock στοOkumaya devam et
Λουξεμβούργο

Φθάσαμε βραδάκι στο Λουξεμβούργο όπου μείναμε σε ένα αρκετά όμορφο ξενοδοχείο όπου κάναμε μπάνιο με άλαταOkumaya devam et
Παρίσι - Γαλλία - πρώτο βράδυ

Δυσκολεύτηκαμε να βρούμε διαμονή στο ακριβό Παρίσι. Επιλέξαμε να μείνουμε κεντρικά για να γλυτώσουμε τιςOkumaya devam et
Παρίσι - Ξενάγηση στην πόλη.

Πρωινή ξενάγηση στην πόλη.Στάση για φωτογραφίες κάθε 10 μέτρα μόλις βλέπαμε ένα γραφικό και όμορφο γωνιακόOkumaya devam et
Παρίσι - Ξενάγηση στο Λούβρο

Απογευματινή επίσκεψη στο μουσείο του Λούβρου. Απίστευτο μουσείο και πραγματικά τεράστιο. Χάνεσαι για πλάκαOkumaya devam et