Oh de gniessets… vorallem ds schöne warme Wätter☀️👍 bi üs schiffets gäng wieder!!! Hoffe, du hesch die vo däm Schreck chlei erholt?😳 liebi Grüess a aui..🙋🏻♀️🙋🏼♂️ [Bea und Urs]
TravelerJo itz isch wieder guet. Ha nä Momänt brucht. Jetz hani mir afe äs Täschli und äs Portmonnaie kouft und d Wäspispritze hani ou wieder, s Medizentrum z Messen het würklich aus gmacht was müglich isch. D Brille fäut mir, ha haut itz immer d Sunnebrille a. Aber mir heis herrlich mitenand und s Wätter isch ou wunderbar!
🙌🍀🙏👍👍💕 [Bea😘]