1ste. Stop

Så er vi afsted igen! Vi kørte hjemmefra ved 12 tiden, og holder nu på en Pintrip plads mellem Slagelse og Korsør!
Hyggelig vært der også selv kører autocamper, og som skal afsted i morgenもっと詳しく
Hyggelig vært der også selv kører autocamper, og som skal afsted i morgenもっと詳しく
Efter en tur til Odense for at bestille en vægt til gasflasken, kørte vi videre til Tommerup og handlede lidt aftensmad, ostepølser og pølsebrød samt hvad vi ellers manglede, flødeskum til denもっと詳しく
Så lykkedes det at komme ind i Fugle ZOO. Alt er selvbetjening. Og kiosken er heller ikke åben. Måske den bliver, når vi nærmer os sommerferien.
Vi er ad div. Omveje nu i Faaborg, på stofmøllen Svendborgvej 303! Her er ikke andre campere, men stadig lidt mennesker der går oppe ved møllen. De har desværre lukket kl. 13, men nu ved vi detもっと詳しく
Så tager vi et stop på Langeland, nærmere betegnet i Simmerbølle, ca. midtvejs mellem Rudkøbing og Spodsbjerg!
Det er på en gård, hvor ejeren ikke selv bor, men lejer stuehus ud, og ellersもっと詳しく
Nu har vi ændret planer! 😂 vi har brugt mere tid på fyn end først planlagt, så nu har vi besluttet at gemme Sydhavsøerne og Sydsjælland til en anden gang! Vi skal jo være hjemme tirsdagもっと詳しく
Der ser hyggeligt ud men hvor er Tinks 🥰 [Daisy]
旅行者Hun ligger og sover 😂😂
旅行者Kan du huske vi var her sammen med jer? 😂