Så blev det Præstø havn!
Her er også dejligt, og de har åbenbart lige udvidet deres pladser, så der nu kan være 11 campere! Vi har været her nogle gange før, men var lidt spændte påもっと詳しく
Vi kørte fra Præstø ved 11 tiden, efter vi lige fik fyldt vandtanken!
Og nu er vi jo så kørt til stege hvor vi er inde og se Thorsvang! Man bliver næsten blæst bagover når man ser hvad en, nuもっと詳しく
Det blev så stubbekøbing lystbådehavn, der skal ligge perlegrus og strøm til vores næste nat 😂 her er også fint, med alle faciliteterne vi skal bruge, og i dag er det så store badedagもっと詳しく
Det blev så Kragenæs marine lystcamp der skal ligge græs til vores overnatning i dag! Vi var lige en tur forbi Meny i Maribo, og fik handlet lidt til aftensmaden, og fruen og Tinka, er lige nu påもっと詳しく
Vi kørte fra kragenæs ved 11 tiden, fruen på cykel, og Tinka og jeg i bilen, og holder nu ved Middelaldercentret i Nykøbing F,
Fruen er lige inde og ose, mens Tinka og jeg passer på camperen 😂もっと詳しく
Da vi kun var 1,5 km. Fra Toreby sejlklub, lige overfor Nykøbing F. Bliver det her vi holder for natten!
Her er også ret fredelig, med de faciliteter vi skal bruge.
Fruen er lige gået en tur iもっと詳しく
Så skulle vi da lige være lidt kulturelle! 😂😂 det var ikke så tosset!
Vi er så kørt videre til Fjelde, i udkanten ligger Fjelde Camp, som vi egentlig troede var en parkeringsplads, men viste sig at være en stor plads bag en gård!
Vi blev mødt af værten så er enもっと詳しく