Snart klar til afgang!

Så holder vi på gårdspladsen, klar til at pakke bilen, og køre til Tværsted!
Jeg har lige været i Tyskland og handle lidt, så i morgen formiddag skal jeg lige ha lagt div. Skiftetøj i bilen,Read more
Så holder vi på gårdspladsen, klar til at pakke bilen, og køre til Tværsted!
Så er vi kommet afsted! Vi fik pakket og fyldt vand på, klar til afgang ved 13 tiden! Vi kørte over gennem hornsherred, efter vi havde tanket i Frederikssund, og i Skibby var vi lige omkring enRead more
Så slutter turen for i dag. Vi er kørt til Refsvindinge, hos Jytte og Bjarne, et par rigtig søde mennesker der selv kører autocamper! Bjarne har selv indrettet en WV veteran camper, og man holderRead more
Så er vi kørt fra Nyhavn i Middelfart, og op til Vejle fjord, hvor vi holder ved “det lille ishus” på sydsiden af fjorden, med udsigt til fjord og bro!
Vi har først en aftale med Rikke og JensRead more
Så har vi overnattet på en DACF plads klavsholm, lige uden for Jellinge, og køre nu videre nordover.
Så er der frokostpause!
En skøn lille perle i DK ✌️
Men vi skal videre til en Pintrip plads, Krastrupsøgård, hvor vi gerne skulle handle lidt aftensmad til de næste par dage 👍
Så fik vi reddet aftensmaden!
Det er de bedste tarteletter jeg nogensinde har fået, og vi har fyldt fryseren til de næste par dage, og endda noget der kommer med hjem også 😂😂😂😂 her erRead more
Så er vi ankommet til Isager i Tversted, camperen er parkeret, kaffen lavet, og fruen smutter ind til strikkedamerne lige om lidt.
Vi var lige omkring en motorvejs rast, hvor vi fik tømt toilet ogRead more