• Chandelao

2022年10月29日, インド ⋅ ☀️ 34 °C

Vanmorgen zijn we vertrokken uit Pushkar, en verder gereden naar het kleine dorpje Chandelao. Daar zijn we met de jeep wat rondgereden in de omgeving. In het begin was het niet veel bijzonders, na tijdje deed hij veel moeite om ons (en twee Duitsers) wat dieren in met struiken begroeid gebied te laten zien. Waarschijnlijk is er een keer te vaak over een tak van een doornenstruik heen gereden, we hadden een lekke band. De gids verwisselde de band met een reserveband, en ondertussen stopte met regelmaat brommers, vermoedelijk (in eerste instantie) om te kijken of ze konden helpen. Die reserveband bleek al lek te zijn, dus daarmee kwamen we ook niet ver. Inmiddels waren we wel in een klein dorpje, waar ze de band konden maken. Wij gingen ondertussen bij een pottenbakker kijken, terwijl we ondertussen veel bekijks hadden van de lokale kinderen. We konden onze weg weer vervolgen, toen één wiel was gemaakt (hopelijk wordt die andere wiel ook nog een keer gemaakt voor de volgende gasten). We zagen nog mooie bokjes onderweg, en ging nog langs bij iemand die een soort thee van opiumpoeder maakte (opiumceremonie).もっと詳しく