FindPenguins
  • Iscriviti
Mostra sulla mappa
  • NoorMadagaskarViaggiatore
    • Mostra viaggio
    • Aggiungi alla lista dei desideriRimuovi dalla lista dei desideri
    • Giorno 22
    • venerdì 16 agosto 2024 15:20
    • ☁️ 19 °C
    • Altitudine: 920 m
    • MadagascarSahatany18°53’21” S  48°25’51” E

Vakôna Lemur Island

16 agosto 2024, Madagascar ⋅ ☁️ 19 °C

Na de lunch konden we nog naar een ander park. Het grootste gedeelte van groep ging niet mee. Vermoedelijk waren ze bang om nat te worden, tja, dat kan gebeuren in een regenwoud... Gelukkig bleef de regen uit. Uiteindelijk bleek het een privépark te zijn, waar ze voormalige huisdieren opvangen die ingenomen zijn. Ze waren dan ook absoluut niet schuw. Er zitten vijf soorten in het park, we zien ze allemaal (eentje wat minder goed, maar nog steeds). Drie soorten zijn erg dichtbij gekomen, waarvan ééntje ons nog net niet omver liep.

Op weg naar het afscheidsdiner miezert het een beetje. De eerste 'regen' wat we hier hebben. Morgen begint de lange weg naar huis. Hopelijk voelt Edwin zich dan weer beter, en is hij niet weer terug bij af...
    Leggi altro

Guarda la traduzione
    Familie Molenaar

ViaggiatoreSucces voor/met de terugreis Edwin! Hopelijk voel jij je ook beter Noor?!

17/08/24RispostaTradurre
    Noor

ViaggiatoreMet Edwin gaat het in golfbewegingen op het moment. Niet superheftig, maar genoeg om je beroerd te voelen. Met mij gaat het goed, al blijft het een beetje fingers-crossed 🤞

17/08/24RispostaTradurre
    0 mi piace