Tulear
10. august 2024, Madagaskar ⋅ ☀️ 25 °C
Rond 16u komen we aan bij ons hotel in Tulear, waar we voornamelijk zijn vanwege de doorreis morgen. Maar we besluiten toch even een toeristen markt en de lokale markt te bekijken.
Anakao
11. august 2024, Madagaskar ⋅ ☀️ 28 °C
Vandaag zijn we met de boot naar Anakao gevaren. De koffers en wijzelf worden per zebu-kar (een zebu is een koe met een bult op z'n rug) door het water naar de boot gebracht. Na een uurtje kwamen weLæs mere
Walvistocht en Nosy Ve
12. august 2024, Madagaskar ⋅ ☀️ 25 °C
Vandaag hebben we een excursie gedaan om bultrugwalvissen te spotten. Instappen in de piroque was wel een uitdaging, de branding was sterk. Met een kleine motor zijn we de Straat van MozambiqueLæs mere
Snorkelen in Ifaty
13. august 2024, Madagaskar ⋅ ☀️ 29 °C
Na het ontbijt werden we met de boot weer teruggevaren naar Tulear en met Zebu-kar worden we aan land gezet. We werden opgehaald door jeeps van het hotel. Bij het hotel hadden we snel een mooi plekjeLæs mere
Stadstour Antananarivo
14. august 2024, Madagaskar ⋅ ⛅ 23 °C
Vandaag hadden we een vroege vlucht terug naar hoofdstad Antananarivo. Dat was even flink wennen, wat een drukte! Het is met 1,2 mln mensen verreweg de grootste stad van Madagaskar. Het werd rond 1625Læs mere
Nachtwandeling Andasibe
15. august 2024, Madagaskar ⋅ ⛅ 16 °C
Edwin en ik hebben een stuivertje gewisseld, nu voel ik me beroerd. Al hebben we niet dezelfde symptomen. De busrit was zwaar, maar dat kwam voornamelijk door de brandende zon op een doorLæs mere
Parc Mitsinjo
16. august 2024, Madagaskar ⋅ ⛅ 16 °C
I'm back on track! Nou ja, zo goed als in ieder geval... Dat komt mooi uit, dan kunnen we vol genieten van het park hier. Dit gebied staat bekend om de indri (een lemuur/halfaap). We hadden dit keerLæs mere
Vakôna Lemur Island
16. august 2024, Madagaskar ⋅ ☁️ 19 °C
Na de lunch konden we nog naar een ander park. Het grootste gedeelte van groep ging niet mee. Vermoedelijk waren ze bang om nat te worden, tja, dat kan gebeuren in een regenwoud... Gelukkig bleef deLæs mere

RejsendeWow die kippen…. Het ziet er echt arm uit! Hebben ze hier ook Corona gehad?
RejsendeWe hebben zelfs een geit gezien die tussen dozen en tassen bovenop een busje zat. Beestje was zelf rustig om zich heen aan het kijken. En kippen die op hun kop gehangen, enzovoort. Dierenbescherming is duidelijk hier minder aanwezig/succesvol, maar daar hebben ze hier ook de geldmiddelen ook niet voor.
RejsendeEr is corona geweest, ik weet alleen niet wat de intensiteit was.