North Galicia

עם המשפחה! ישנו בעיירה חמודה שנקראת Vilalba. הגענו לכמה חופים פשוט מד-הימים בצפון ספרד וזה היה כל כך כיף לראות שובRead more
West Galicia

המשכנו להינות מהמזג האויר הנעים של צפון ספרד. הלכנו לעוד כמה חופים - עשינו קייק והשתזפנו (נויה לא, היא שומרת עלRead more
Galicia and Porto

Porto

פעם ראשונה של חצי מהמשפחה בפורטוגל. הגענו לפורטו והיה ממש כיף. לי היה קצת קשה כי הדינמיקה של המשפחה התחילהRead more
Madrid pt.2

פעם ראשונה שאני חוזרת למקום שכבר הייתי בו בטיול הזה. כמעט הרגשתי כמו מקומית! בגלל שכבר הייתי כאן, הפעם יכולתיRead more
Lyon

היה ממש מיוחד לחזור לליון. שכחתי כמה היא יפה! (גם שכחתי כמה חם יכול להיות שם). האזור העתיק של ליוו מלאה חן וכיףRead more
Paris

פריז פריז פריז. אני ממש שמחה שבסוף הגעתי לפריז כי זה היעד הארופאי. לצערי, המזג אויר בקושי היה טוב. ירד המון גשםRead more
Antwerp

אני מתגעגעת לימים השמשיים. הגעתי לבלגיה רק ללילה כדי לעשות את הנסיעה הארוכה מפריז להולנד בשני חלקים. דווקאRead more
Amsterdam

אז לדעתי, צריך להכיר את אמסטרדם טוב כדי לדעת לאן להגיע כי דווקא המרכז (ליד התחנת רכבת) לא היה נעים בכלל. אבל ברגעRead more
The Hague

רציתי לגלות עוד מהולנד אז הגעתי לden Haag, על הים. הלכתי למוזיאון של Escher, שעבד עם הדפסה. נכנסתי לכמה חוניות ובסוףRead more