North Galicia
July 8, 2023 in Spain ⋅ ⛅ 19 °C
עם המשפחה! ישנו בעיירה חמודה שנקראת Vilalba. הגענו לכמה חופים פשוט מד-הימים בצפון ספרד וזה היה כל כך כיף לראות שובRead more
West Galicia
July 11, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 19 °C
המשכנו להינות מהמזג האויר הנעים של צפון ספרד. הלכנו לעוד כמה חופים - עשינו קייק והשתזפנו (נויה לא, היא שומרת עלRead more
Galicia and Porto
July 13, 2023 in Spain ⋅ ⛅ 23 °C
Porto
July 16, 2023 in Portugal ⋅ ⛅ 20 °C
פעם ראשונה של חצי מהמשפחה בפורטוגל. הגענו לפורטו והיה ממש כיף. לי היה קצת קשה כי הדינמיקה של המשפחה התחילהRead more
Madrid pt.2
July 21, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 31 °C
פעם ראשונה שאני חוזרת למקום שכבר הייתי בו בטיול הזה. כמעט הרגשתי כמו מקומית! בגלל שכבר הייתי כאן, הפעם יכולתיRead more
Lyon
July 23, 2023 in France ⋅ 🌙 16 °C
היה ממש מיוחד לחזור לליון. שכחתי כמה היא יפה! (גם שכחתי כמה חם יכול להיות שם). האזור העתיק של ליוו מלאה חן וכיףRead more
Paris
July 26, 2023 in France ⋅ ☁️ 23 °C
פריז פריז פריז. אני ממש שמחה שבסוף הגעתי לפריז כי זה היעד הארופאי. לצערי, המזג אויר בקושי היה טוב. ירד המון גשםRead more
Antwerp
July 31, 2023 in Belgium
אני מתגעגעת לימים השמשיים. הגעתי לבלגיה רק ללילה כדי לעשות את הנסיעה הארוכה מפריז להולנד בשני חלקים. דווקאRead more
Amsterdam
August 2, 2023 in the Netherlands ⋅ 🌧 16 °C
אז לדעתי, צריך להכיר את אמסטרדם טוב כדי לדעת לאן להגיע כי דווקא המרכז (ליד התחנת רכבת) לא היה נעים בכלל. אבל ברגעRead more
The Hague
August 4, 2023 in the Netherlands ⋅ ☁️ 15 °C
רציתי לגלות עוד מהולנד אז הגעתי לden Haag, על הים. הלכתי למוזיאון של Escher, שעבד עם הדפסה. נכנסתי לכמה חוניות ובסוףRead more