Genova and Portofino
Torino and Alba
7 maja 2023, Włochy ⋅ ☁️ 23 °C
Milan
10 maja 2023, Włochy ⋅ ☁️ 16 °C
נטו, יומיים במילן. ירד גשם והיה קר אז הרגשתי שלא יכולתי לראות את כל החן של העיר אבל עדיין מילאתי את הימים בדברים Czytaj więcej
Lago Maggiore
Trento and around
20 maja 2023, Włochy ⋅ 🌧 8 °C
Ljubljana
24 maja 2023, Słowenia ⋅ ☁️ 19 °C
בספונטניות, החלטתי להגיע לסלובניה. בינתיים אני מאוד מרוצה מהארץ. התחלתי בעיר הבירה. עשיתי סיור מאוד מוצלח וטעמתי בערך 30 מאכלים מקומיים.
Bled
26 maja 2023, Słowenia ⋅ ☀️ 19 °C
סלובניה 🤝 טבע
עיר ידועה באגם שלה
בבלד היה הכל : מים כחולים מהממים, עצים וירוק, שמש, ואנשים נחמדים. מאוד מאוד נחמד כאן.
Bohinj
28 maja 2023, Słowenia ⋅ ⛅ 20 °C
מבוטא ״בוהין״
היה שם מדהים, מהמם, נחמד, שקט, סימפטי וכיף. אגם נפלא שיכולתי להינות ממנו עם חברות חדשות ועם ניסיון Czytaj więcej
Zagreb
1 czerwca 2023, Chorwacja ⋅ ⛅ 21 °C
Pit Stop בזגרב ורק יום אחד בקרואטיה. התרשמתי שהחלק היפה של קרואטיה נמצא יותר בדרום וזה לא כל כך השתלב עם התוכניות Czytaj więcej
Keleszthy
1 czerwca 2023, Węgry ⋅ ⛅ 23 °C
עיר קטנה ליד האגם הגדול בהונגריה. הגעתי לשם כדי קצת להיות לבד ולנוח לפני המשך העמוס של הטיול שלי. למזלי (באופן Czytaj więcej
Budapest
4 czerwca 2023, Węgry ⋅ ☁️ 22 °C
הגעתי לבודפשט בגלל שמשהי אחת (1) אמרה שזו הייתה העיר האהובה עליה. בודפש לא הייתה העיר האהובה עלי אבל בהחלת היא Czytaj więcej
Copenhagen
7 czerwca 2023, Dania ⋅ ☀️ 21 °C
אני מתה על Copenhagen!!!! אין מילים לתער כמה אהבתי להיות שם וכמה שמחתי מכל רגע וכמה הכל היה יפה וכל כך מתאים למי שאני Czytaj więcej
Berlin
12 czerwca 2023, Niemcy ⋅ ☀️ 20 °C
ברלין הייתה עיר גדולה ומעניינת. אהבתי את השילוב בין הישן והחדש. עיר מלאה היסטוריה וגם באנשים משונים. עיר שאי אפשר להשתעמם בה!
Prague
16 czerwca 2023, Republika Czeska ⋅ ☁️ 18 °C
Munich
20 czerwca 2023, Niemcy ⋅ 🌩️ 28 °C
די בספונטניות הגעתי לעוד עיר גרמניה: מינכן. היו כאן דברים נחמדים והאווירה של העיר הייתה די טיבה אבל סך הכל לא בטוחה שהתחברתי ל״גרמניות״ שהייתה סביבי, נראה לי שהספיק לי לבינתיים…
Vienna
29 czerwca 2023, Austria ⋅ ☀️ 27 °C
שמחתי להגיע סוף סוף לוינה. הגעתי עם ציפיות גדולות ולא התאכזבתי. המוזיאוני אומנות היו יפים ועם עבודות אומנות Czytaj więcej
Marseille
1 lipca 2023, Francja ⋅ 🌬 23 °C
הגעתי לMarseille בלי הרבה ציפיות אבל עם המון סקרנות. זו עיר שאו שאנשים מתים עליה או שהם מעדיפים להימנע ממנה כמה Czytaj więcej
Aix-en-provence
2 lipca 2023, Francja ⋅ 🌬 28 °C
Montpellier
5 lipca 2023, Francja ⋅ ⛅ 27 °C
עיר עם בניה מאוד צרפתיה. בעיקר הגעתי לשם כי זה היה בדרך ליעד הסופי שלי. 6 שעות מספיקות שם…
Bilbao
6 lipca 2023, Hiszpania ⋅ ⛅ 22 °C
הגעתי לבילבאו משתי סיבות: זה היה בדרך לפגוש את המשפחה בספרד, ובשביל המוזיאון גוגנהיים. ממש נהניתי מהמוזיאון! Czytaj więcej

Podróżnik
רק עכשיו ראיתי :)