Athens
19 de fevereiro de 2023, Grécia ⋅ ☀️ 15 °C
מקום הראשון של הטיול!! תמיד היה חלום שלי להגיע ליוון וכל כך שמחתי להיות באתונה. כל הזמן הזכרתי לעצמי שהטיולLeia mais
Naxos
22 de fevereiro de 2023, Grécia ⋅ ☀️ 16 °C
המון זמן נקסוס היה המקום האהוב עלי. הייתה לי שם דירה ענקית ומפנקת במחיר מאולה, היה שם רק ונתוש אבל כל כך שמחתיLeia mais
Paros
24 de fevereiro de 2023, Grécia ⋅ ☀️ 15 °C
עשיתי day trip מקסוס כדי לטייל בפרוס. חציתי את כל האי ברגל!! הישג מאור גדול :) באי הזה ממש לא היה אף אחד, ראיתי אולי 10Leia mais
Santorini
25 de fevereiro de 2023, Grécia ⋅ ☀️ 16 °C
Crete
2 de março de 2023, Grécia ⋅ ⛅ 13 °C
האי הזה היה יפהפה!!! חניה (אחת מהערים) הייתה חמודה ובסגנון ארופאי, הטבע היה מקסים והיה הכל : עצים, הרים, ים/חוף,Leia mais
Cordoba
Las Fallas Day 1
18 de março de 2023, Espanha ⋅ ☁️ 13 °C
Las Fallas Day 2
19 de março de 2023, Espanha ⋅ ☀️ 17 °C
היה יום מטורף ופשוט מדהים! ראיתי דברים שבחיים לא ראיתי וכל דבר היה חוויה. היום היה היום ששרפו את כל הfallas וזה היה פיצוץ של צבע, ראש וריח!
Toledo
24 de março de 2023, Espanha ⋅ ☁️ 17 °C
Madrid
26 de março de 2023, Espanha ⋅ ☀️ 20 °C
היה קשה לבחור מכל התמונות ממדריד 😅 הייתי שם שבוע וזו הייתה הזדמנות לקחת את הזמן וממש להגיע לכל מקום שרציתי.Leia mais
Segovia
27 de março de 2023, Espanha ⋅ ☀️ 14 °C
בדרך שלי ממדריד לליסבון, החלטתי לעצור בכמה ערים קטנות. התחנה הראשונה: סגוביה, עיר לא רחוקה במדריד אבל עם אוירהLeia mais
Salamanca
28 de março de 2023, Espanha
יעד השני בדרך לליסבון: Salamanca (פחות התלהבתי)
Cáceres
29 de março de 2023, Espanha ⋅ ⛅ 27 °C
יעד השלישי בדרך לליסבון: Cáceres.
העיר הכי יפה by far. הגעתי לשם במצב רוח טוב אחרי נסיעה בcarpool עם נהגת נחמדה והיא אמרהLeia mais
Evora
30 de março de 2023, Portugal ⋅ ⛅ 22 °C
יעד אחרון לפני ליסבון : Evora.
עיר קטנה, נעימה ושקטה. היא ידועה בשביל ה Capela dos ossos (כנסיית עצמות) שלה וזה מרשים אבל גם קצת מפחיד להכנס. עכשיו בדיוק זמן הפריחה בארופה לכן כל התמונות של הצמחים 🌸🌷
Lisbon
2 de abril de 2023, Portugal ⋅ ⛅ 17 °C
אבא בא לפגוש אותי בליסבון! עיר פוטוגנית שידועה בשביל התצפיות שלה, כל הזמן רק חיפשנו זביות חדשות לצלם אותה.
London
8 de abril de 2023, Inglaterra ⋅ ☁️ 15 °C
הגעתי ללונדון ופגשתי את נויה (כן, זה היה מתוכנן). העיר הזו הייתה שונה למה שכבר התרגלתי; היא הייתה קרה, ענקית,Leia mais
First week in Italy
16 de abril de 2023, Itália ⋅ 🌧 12 °C
הגעתי לאיטליה לפני שבוע ולא היה לי שמץ איך ייראו הימים הקרובים שלי. נחתתי בנפולי ומיד התחלתי לדבר עם אנשיםLeia mais
Florence
24 de abril de 2023, Itália ⋅ ⛅ 15 °C
Siena
26 de abril de 2023, Itália ⋅ ⛅ 17 °C
עיר הסמטאות
Pisa
28 de abril de 2023, Itália ⋅ ☁️ 21 °C
רק שני לילות. העיר הייתה חמודה. בהחלט שמחתי שכל התיירים היו מרוכזים במקום אחד, היה הרבה יותר כיף להסתובב.
Gorfigliano and Biassa
29 de abril de 2023, Itália ⋅ ☁️ 16 °C
רציתי להגיע למקום רחוק מהעיר ומכל התיירים אז הגעתי לGorfigliano, בין ההרים. הייתה לי שם בקתה משלי והיה מושלם. משםLeia mais
Lerici +
2 de maio de 2023, Itália ⋅ ☁️ 18 °C
פשוט התאהבתי! הבתים הורודים, המים הכחולים, הריח של פרחים, השמש הזורחת וההליכה הנעימה גרמו ליום מושלם. ועוד הוא נגמר עם קשת בענן ועם שקיעה נחמדה. לא יכולה לבקש יותר 💕
Vernazza, Porto Venere, Cooking Class
3 de maio de 2023, Itália ⋅ ☀️ 19 °C
הגעתי לVernazza, הכפר הכי יפה בCinque Terre ונדהמתי מכמות התיירים, פשוט לא יכולתי להישאר. אז מה5, רק הגעתי לשם. היה יפה אבלLeia mais