Genova and Portofino

Torino and Alba

Milan

נטו, יומיים במילן. ירד גשם והיה קר אז הרגשתי שלא יכולתי לראות את כל החן של העיר אבל עדיין מילאתי את הימים בדבריםWeiterlesen
Lago Maggiore

איך זה מקום עמיתי?!
Venice

Trento and around

Ljubljana

בספונטניות, החלטתי להגיע לסלובניה. בינתיים אני מאוד מרוצה מהארץ. התחלתי בעיר הבירה. עשיתי סיור מאוד מוצלח וטעמתי בערך 30 מאכלים מקומיים.
Bled

סלובניה 🤝 טבע
עיר ידועה באגם שלה
בבלד היה הכל : מים כחולים מהממים, עצים וירוק, שמש, ואנשים נחמדים. מאוד מאוד נחמד כאן.
Bohinj

מבוטא ״בוהין״
היה שם מדהים, מהמם, נחמד, שקט, סימפטי וכיף. אגם נפלא שיכולתי להינות ממנו עם חברות חדשות ועם ניסיוןWeiterlesen
Zagreb

Pit Stop בזגרב ורק יום אחד בקרואטיה. התרשמתי שהחלק היפה של קרואטיה נמצא יותר בדרום וזה לא כל כך השתלב עם התוכניותWeiterlesen
Keleszthy

עיר קטנה ליד האגם הגדול בהונגריה. הגעתי לשם כדי קצת להיות לבד ולנוח לפני המשך העמוס של הטיול שלי. למזלי (באופןWeiterlesen
Budapest

הגעתי לבודפשט בגלל שמשהי אחת (1) אמרה שזו הייתה העיר האהובה עליה. בודפש לא הייתה העיר האהובה עלי אבל בהחלת היאWeiterlesen
Copenhagen

אני מתה על Copenhagen!!!! אין מילים לתער כמה אהבתי להיות שם וכמה שמחתי מכל רגע וכמה הכל היה יפה וכל כך מתאים למי שאניWeiterlesen
Berlin

ברלין הייתה עיר גדולה ומעניינת. אהבתי את השילוב בין הישן והחדש. עיר מלאה היסטוריה וגם באנשים משונים. עיר שאי אפשר להשתעמם בה!
Prague

Munich

די בספונטניות הגעתי לעוד עיר גרמניה: מינכן. היו כאן דברים נחמדים והאווירה של העיר הייתה די טיבה אבל סך הכל לא בטוחה שהתחברתי ל״גרמניות״ שהייתה סביבי, נראה לי שהספיק לי לבינתיים…
Vienna

שמחתי להגיע סוף סוף לוינה. הגעתי עם ציפיות גדולות ולא התאכזבתי. המוזיאוני אומנות היו יפים ועם עבודות אומנותWeiterlesen
Marseille

הגעתי לMarseille בלי הרבה ציפיות אבל עם המון סקרנות. זו עיר שאו שאנשים מתים עליה או שהם מעדיפים להימנע ממנה כמהWeiterlesen
Aix-en-provence

Montpellier

עיר עם בניה מאוד צרפתיה. בעיקר הגעתי לשם כי זה היה בדרך ליעד הסופי שלי. 6 שעות מספיקות שם…
Bilbao

הגעתי לבילבאו משתי סיבות: זה היה בדרך לפגוש את המשפחה בספרד, ובשביל המוזיאון גוגנהיים. ממש נהניתי מהמוזיאון!Weiterlesen
Reisender
רק עכשיו ראיתי :)