FindPenguins
  • Inscrivez-vous
Afficher sur la carte
  • Leen MoonsTomas SevenantsViajamos lentos y contentos
    • Afficher le voyage
    • Ajouter à ma liste de choses à faireSupprimer de ma liste de choses à faire
    • Jour 126–136
    • HondurasUtila16°5’29” N  86°53’30” W
    1De plaatselijke apotheek1

Buenos Dias Honduras: Duiken in Utila

25 juin–5 juil. 2024, Honduras ⋅ ☁️ 30 °C

Na redelijk wat theorie, een diepteduik van 30m, een duik naar een gezonken schip, een nachtduik EN een ontmoeting met de verpleegsterhaai mogen we ons officieel gecertificeerde advanced duikers noemen!
    10 dagen lang hebben we de mooie onderwaterwereld van Utila verkend (Mesoamerican Barrier Reef, het op 1 na grootste koraalrif van de wereld!) en genoten van de relaxte sfeer van het eiland met mededuikers. Je leeft echt in een bubbel op dit eiland.
    Wel is er even de stress geweest dat orkaan Beryl ook ons zou bereiken, maar gelukkig zijn we er, op een paar stevige windvlagen en regenbuien na, van bespaard gebleven.
    En savoir plus

Voir la traduction
    Karina Van Keer

VoyageurOngelooflijk wat moois jullie allemaal zien en onvergetelijke ervaringen die jullie mee maken. Geniet nog van die zalige relaxe sfeer. Vibes die ik tot hier voel doorheen de foto’s en reportages. We kunnen deze zonnige, kleurrijke beelden goed gebruiken. Hier blijft het maar 1000 tinten grijs, heel soms een wat zonnigere dag. Wij kijken uit naar onze vakantie op Rhodos binnen 2 weken😎 😘

06/07/2024RépondreTraduire
    Leen Moons

VoyageurStuderen met een biertje

06/07/2024RépondreTraduire
    Willy VAN KEER

VoyageurDie flessen op de rug is dat voor de dorst onderweg?Lieve groetjes.Opa

08/07/2024RépondreTraduire
    Willy VAN KEER

VoyageurSmakelijk eten. Wij zijn verder aan meegenieten van jullie prachtige expeditie.Tante Rolande.Opa Willy

09/07/2024RépondreTraduire
    2 j’aime