Ostrov Semau

Ostrov Semau je 30 min plavba Timberboat z přístavu Tenau. Už jen vyjednávání o ceně nalodění je zážitek. A Ostrov je nádherný, pořád se koukáme na opuštěné zničené rekreačníEn savoir plus
Tak jedeme na ostrov Rote, pláže, šnorchlování, žádní švédi. V 6 30 Grabem do Tenau, nákup lístků 180tis jeden, Bahari expres, s úklonou k okýnku jako za socánku. Jeli jsme i sEn savoir plus
V noci pršelo, strašně a celé dopoledne taky! Máme úplnou depku, radary ukazují všude déšť, a přitom jsme v nejsusší části Indonesie. V poledne to vydáváme a jdeme pěšky doEn savoir plus
Jedeme na pláž, kde mají být korály
No nazdar, jedna švédka!Ale žije tu už 20 let tak to se nepočítá. Tu nádheru asi na fotkách nezachytím. Ale tak to berte jako reklamní leták.En savoir plus
Uff, neprší:) Ke snídani zase vajíčka, nejsme schopni se ani domluvit na placce. Nerozumí a překladač nepomáhá.. No a jedém. Nejdřív přes rybáře a pak dál za Boa. Prý se tam nedáEn savoir plus
Den leháro. Po dešti ( jak jinak:) jedeme na xxx slavnosti se válet do moře a šnorchlovat. Po cestě fotim hroby a domy, to bude zvláštní kapitola. Zabíráme chatrč na břehu a dnes se nicEn savoir plus
Ráno v sedm v klidu vstavame, loučíme se a jedeme s papa asi pujcenym autem. Na každém kilometry vedle chatrče výstavní koště a plný bo je mše. A kozy a krávy na silnici, prostě semEn savoir plus
Tak 6 ráno dostáváme sebou hranolky nadupané olejem jako snídani ( myslí si že je to pro nás pochoutka) a vyrážíme Panta Baru. Chaniang je fakt úžasný, stojí s nama na lístky (En savoir plus