Sva šli prečekirat slavni weekend night market v Malaki! Najdli sva kar ene par okusnih zadev za poskusit; veggie satay na palčki v arašidni omaki, ki je bila meni posebej vseč🥜. Potem sva priもっと詳しく
Prispeva v četrtek okoli dveh, v zelo deževno Melako⛈️… greva check-innat v najino novo nastanitev, ki je prikupna hiška svetlo turkizne barve, imava svojo sobico s takim ogromnimもっと詳しく
Mirno jutro☀️
Ustaneva okrog devetih, se spakirava in skočiva na hiter zajtrk; tradicionalni Malezijski. Toast&kofi, 🍞&☕️.
Moj je s peanut butterjem, anin s Kayo in maslom! Zraven Kopi O,もっと詳しく
Eden najdaljših večernih marketov v SE Aziji!! Baje skor sva kilometra dolg😳!
Tja sva se odpeljali s taksijem, saj je circa 7,5km izven centra Kuala Lumpurja.
Kar overwhelming vse skupaj, polnoもっと詳しく
Sva se med sprehajanjem naokoli zaleteli v eno azijsko trgovino Don Donkey🤭. Jaz jo poznam iz Bangkoka in sem bila ziher, da bova z Ano najdli kaj zanimivega. Je Asian fusion, mnogo korejskih inもっと詳しく
Po jutranjem kofetu sva se s taksijem odpeljali do slavne znamenitosti; Batu Caves (hec, batu drugače pomeni cave, tako da doobesedni prevod je Cave Cave🤭).
Prispeli sva skupaj zもっと詳しく
Budilka ob devetih, malo po-snoozava☺️.
Mene 15min iz postelje zvleče Barcaffe, ki me čaka v kuhinji☕️… sledi en bolj švoh poskus priprave turške kave v ogromnem loncu🫠 žal je
bilaもっと詳しく