Priprave

Prva objava zaplava v digitalni svet le nekaj ur pred zacetkom dogodivščine, do katere so vodili dolgi tedni priprav.
Od ideje do odločitve in same izvedbe. Od iskanja avanturističnih slik za svojWeiterlesen
Rada vs imam:)
See ya in January!
Oddaja nahrbtnika in security check ✅.
Informirali so me, da obstaja možnost, da me na meji zavrnejo, ker sem brez povratne karte.
Nič, upejmo, da jim bom dovolj simpatična, da nebo nihče težil🤞.
Prva postajanka.
Letališče je ogrooomnoo, tako da se kar nahodiš. Wifi zastonj le eno uro, vsaka nadaljnja 2,5€.
Grem popapat svoj sendvič in najdt dober zic za branje.
Čez 5 ur naprej🤭.
Busy busy busy.
Postopek prijave za turistično vizo je sicer simpl, vendar traja. Tako kot je rekla Vesna, tu so vsi na počasi. Sem stala v koloni 2 uri🙃 in posledično zamudila na zadnji let.Weiterlesen
Evo me!
Na drugi slikici se vidi Kilimanjaro, če dobro pogledaš;)
Po treh mesecih klepetanja po WhatsAppu se z Jacqueline končno spoznava v živo! Peljala me je na zajtrk, potem pa bo čisti center Arushe, kjer čakava na avtobus, ki naju odpelje do Singide...še 6Weiterlesen
Cca 7 ur.
Je bilo naporno, vendar je vožnja z lokalnim avtobusom morda najboljši način sight-seejanja.
Jovena- predel mesta, ki bo moj dom za naslednjih 5 tednov.
V hiši na sliki živi Jacqueline s svojima sinovoma, Josefom in Izakom, ter gospodinjo Sofijo.
Na dvorišču jim rasteta dva ogromna mangoWeiterlesen
Šla samo 'pozdravit' otroke, ostala 4 ure😇.
V vrtcu imajo tri razrede, ki se ločujejo po starosti- prvi dan sem se zabavala z najmlajšimi.
Noro simpatični vsi, vidim, da se bomo še fulWeiterlesen
ReisenderSrecno pot lepotica!❤️
ReisenderSrecno!