En zo ben ik weer in La Paz, zo gezegd, zo gedaan, maar eigenlijk niet. Bijna was ik er helemaal niet gekomen. Ik zou namelijk de nachtbus nemen van Uyuni naar La Paz, overdag had ik het busstation opgezocht zodat ik wist waar ik vanavond moest wezen. Ik had het gevonden en er stonden inderdaad bussen geparkeerd, ik wist waar ik wezen moet. Echter, toen ik 's avonds om 22.00 daar aankwam vond ik het wel heel stil. Ik sprak een voorbijganger aan en die vertelde mij dat dit het oude busstation is en er tegenwoordig helemaal geen bussen meer vertrekken, ik moest naar het nieuwe station. Maar ja, waar is dat dan? "Zeg het maar tegen een taxi chauffeur, die weet het wel" Maar dan moet je wel eerst nog een taxi vinden. Uiteindelijk gevonden en netjes afgeleverd op het nieuwe busstation, 10 min voor vertrek. Maar ik zag mijn bus helemaal niet staan. Ik opzoek naar het loket van de busmaatschappij, die vertelde mij dat de bus kapot was en niet reedt. Daar sta je dan. Nadat ik aandrong voor een oplossing kreeg ik een plekje op een andere bus die ook naar La Paz ging. En zo zat ik 1 min voor vertrek in de bus. Het was een stressvol halfuurtje, maar ik ben nu veilig aangekomen in La Paz!Læs mere
RejsendeGoed gedaan Tjil, niet opgegeven, je bent er!