Les onglous

Mir si guet in Südfrankrich acho.
Am Nami fürnä erholigsstopp- chli düür d Strassä vo Montpellier gschlenderet.
Franças spain

Nümm ganz so wit outofahrä isch hüt agseit und glich isch z ziu chli witer z cho.
Da mir beidi barcelona sehr guet kennä lömer ds ussä u fahrä nur näbedürrä.
Mir finde es idyllischsもっと詳しく
Valencia

Nachemnä outofahrfreiä tag am meer mit yoga, zmörgälä, käffele, läse, sünnele, loufe geits witer richtig südä.
Valencia steit uf dr listä- mir entscheidä üs am morgä früe los z fahräもっと詳しく
Torre del mar murcia

Nach sehr wenig schlaf/ gfüut tuusig muggästichä nämemer nomau e längi fahrt i agriff.
Üses grossä nächste ziu isch Malaga- mir wei aber ir mitti e nacht verbringä dases nid 7h si.
Mirもっと詳しく
Malaga

Mir si guet oberhaub vo malaga acho & gniesses ä campingplatz zwüsche bärge/ meer.
Dr carlos het üs herzlech i empfang gno und mir si di einzigä wo die nacht bi ihm ufm camping übernachtä.
Malaga

Malaga- City isch hüt agseit.
Nachmne grossä Gwitter am morgä früe heimer aui sachä wo dussä nass si wordä zersch mau mit dr morgesunnä müesse la trochnä- mit däm heimer definitiv nidもっと詳しく
Gibraltar

Ä chlinä Abstächer ines anders Land.
Mir hei üs entschidä d Gränze ohni Outo z überqueerä.
Üs het wahrschinlech öppis a Gibraltar azogä und zwar das wo fasch aui Touris wei ga luegä.もっと詳しく
Tarifa

Nach Gibraltar heimer s Plätzli gsuecht und üs entschidä dasmer vo dört us när am nächste Morgä nach Sevilla fahrä um dä viunä empfehligä nache z ga womer becho hei.
Dr Camping Stellplatzもっと詳しく
Sevilla

Sevilla- was fürnä tolli Stadt.
Da mir nur 1/2 Tag Zit gha hei simer eifach dür d Strasse gschlendert u hei möglechst viu probiert z‘gseh.
Nach 20‘000 Schritte gheimer müed is Bett ir nechiもっと詳しく
Faro

Time to leave Spain! 🏄🏻♀️
Mir si guet in Portugal acho, verbringä üsä letst Abä zämä & da ja no e chlini Zitverschiebig isch gsi heimer üs entschidä wemer achömä grossartig zもっと詳しく
Lagos

Nachdäm ig z Tämi a Flughafä bracht ha (wo 7‘ vom Camping entfernt isch gsi).
Geit die Reis für mi alleini witer.
Mitmne lachende & grännende Oug verabschidä ig mi vo ihrä und vorä ganzもっと詳しく
Porto covo

Nachere sehr langä Bus/ Car fahrt chumi in Porto Covo ah. Mit läse isches nüt wordä, dä isch um die Kurve gflitzt mit sim Outo ha d Ouge nur no zue gha🤢
In Porto Covo dr Rucksack ghout undもっと詳しく
Vila nova de milfontes

Nach ca. 5h loufzit bini in Vila Nova de milfontes acho.
I ha mi uf verschidnigste Blogs igläsä & ungerwägs woni gmerkt ha dases no guet wär ä Map z ha Outdooractiv abegladä.
Auso hani soもっと詳しく
Zambujeira do mar

Woni in Nova Mila de Fontes bi im Cafi ghöckelt hani gwüsst dasi nid wirdä die 2. & 3. Etappe a eim Tag wöue loufä.
Über ds Internet hani mi probiert über Almogarve z informiere und überもっと詳しく
Odeceixe

Die letzte Etappe ruft! Etappe 4🌞
An morgä ufem mätteli es churzes dehnä und när packi aues zämä (langsam gruset mi aues chli😂)
22km söttes si, da dr campingplatz chli abgläge vorもっと詳しく
Lissabon

Nach 1.5 Tag in Faro sünnele bini uf Lissabon gfahrä.
Ha 2 wunderbari Täg gha mit Lädele, Mosaik- bestuuhnä, herrlech feini vegani Ässä und paar Höhemeter.
Irgendwie isch mis Härz fest iもっと詳しく
Aveiro

Langsam aber sicher geits witer richtig Porto- dört wartet öppis sehr wichtigs uf mi & i fröiä mi tag für tag meh!😍😍😍
Zersch no e abstächer as Meer, z wätter isch mau chli bewölkt/もっと詳しく
Porto

Guesss whooo‘s heeere!!!
From Zurich to Porto ✈️
Häppppppy me!!!
Valdovino

Wildcampääää
hin & wäg vom wiudcampä- no grad einisch hani gfungä solang mir no z zwöit si.
Uf park for night heimer üs erkundigt u si när bimne ganz spezieue örtli acho..もっと詳しく
Nazaré portugal

Ig ha unbedingt no nach Nazaré wöuä.
D Lea hetmi de begleitet & mir hei nach 3h fahrä e chline Stopp igleit.
Ungloublech beeidruckend und mir hei gfungä ds müessemer de scho mau gse ha wenn dieもっと詳しく
Lagoa

🏄🏻♀️🏄🏻♀️🏄🏻♀️🏄🏻♀️
Am 25.9 bini am Nami im Camp acho.
S si sehr wahrschinlech 98% dütschi… 🙈 ha doch chli wöuä mis englischもっと詳しく
Praia da marinha

Seven hanging valleys trail 🥾
Hüt nach 3 tag surfä 1 day off.
Nach langem überlege, hets mi doch schad dünkt nur am Pool z ligä.
Ha mi entschidä di einti Wanderig woni scho am Afang vorもっと詳しく
Granada

Nach 5h30‘ in Granada acho, z Bedürfnis ässä und nurno schlafä isch riesig.
Äs isch öppe 34grad und ds langä fahrä machtmi ungloublech müed…
Zum Glück hani gester no e 70‘ Massage gnossä😍 🧖🏻♀️
Denia

In denia acho, gnue früe zum no aui chleider wäsche und packä für ibiza:)
Da i am afang vo mire reis no gar nid drmit grächnet ha, dass das würd passiere bini natürlech o nid würklechもっと詳しく
Ibiza spain

Mit dr Fähri 2h15‘ bis nach Ibiza.
D Vorfreud isch riesig gsi- am erstä Abe simer när direkt i Usgang (mitm Lars/ Rodrigo) dört heimer no 2 Kollege troffä vo Bärn und dürregfestet bis amもっと詳しく