Overnachting #4
14. maj 2019, England ⋅ ☀️ 20 °C
Vandaag een stukje snelweg kunnen doen en de highlights over geslagen zodat we vandaag lekker vroeg bij onze overnachting zijn en nog even van de zon kunnen genieten. Ook zijn we al aardig in de buurtLæs mere
On the road again
14. maj 2019, England ⋅ ⛅ 16 °C
Onderweg naar Lake District National Park, waar ook de offroad route begint. Gisteren uitgebreid gekookt met de middelen die we hadden. Heerlijk gegeten en een relaxte avond gehad. Hopelijk kunnenLæs mere
Start van de offroad
Schotland
15. maj 2019, Skotland ⋅ ⛅ 21 °C
Hadrian's Wall
15. maj 2019, England ⋅ ⛅ 22 °C
Een stukje geschiedenis en rennende schapen...
Overnachting #5
15. maj 2019, England ⋅ ⛅ 21 °C
Wederom een overnachtingsplek gevonden en net weer lekker gegeten. Morgen via Glasgow naar Camusdarach Campsite waar het tweede feest wordt gehouden met alle teams. 🎉
Three Lochs Forest Drive
16. maj 2019, Skotland ⋅ ⛅ 15 °C
Vanmorgen een stukje route door het Queen Elizabeth Forest Park gereden. We vonden een stukje offroad, maar na wat glibberen kwamen we helaas niet verder doordat er bomen over het pad lagen. De routeLæs mere
Lunch, relaxen en voorbereiding
16. maj 2019, Skotland ⋅ ⛅ 19 °C
Eindelijk even tijd om rustig ergens te lunchen. In het Schotse zonnetje buiten op een terrasje hebben we weer een stukje route uitgestippeld.
Halfway Gualachulain
16. maj 2019, Skotland ⋅ ☀️ 17 °C
De road mission was vandaag om in deze omgeving een coverpicture te maken in de sfeer van Knights of the Island.
Party #2, overnachting #6
16. maj 2019, Skotland ⋅ ⛅ 13 °C
Morgenvroeg zal ik een foto maken van het kampeerterrein, maar hierbij alvast een impressie. Fantastische locatie!
Autopech
17. maj 2019, Skotland ⋅ ☀️ 13 °C
Helaas heeft de auto het nu toch begeven. We kunnen nu helemaal niet meer schakelen en hebben het stuk van de camping naar hier in versnelling 3 moeten doen. Hopelijk kan deze garage het probleem, alLæs mere
Ontbijt
17. maj 2019, Skotland ⋅ ☀️ 15 °C
Aangezien we minimaal 2 dagen bij die garage moesten wachten in the middle of nowhere, hebben we besloten om heel langzaam naar een Nissan dealer in een grotere stad te rijden. Martijn wilde toch nogLæs mere
Einde rally...
17. maj 2019, Skotland ⋅ ⛅ 13 °C
Net in Inverness meerdere garages bij langs geweest, maar helaas kan de auto nu niet gerepareerd worden... Volgende week ergens. Kosten; minimaal 600 pond. Dus we breken nu de rally af en rijden heelLæs mere
Afwachten in spanning
17. maj 2019, Skotland ⋅ ☀️ 15 °C
Terwijl we genieten van een verkoelend drankje, wachten we op de 3e Nissan dealer die ons zal terugbellen met hopelijk goed nieuws. De veren op de koppelingsplaten moeten vervangen worden en wellichtLæs mere
B&B
17. maj 2019, Skotland ⋅ ☀️ 13 °C
We hebben net heerlijk Indiaas gegeten en nu genieten we van de zonsondergang in de serre van de B&B. De bedden liggen fantastisch en de badkamer ziet er ook heel netjes uit. Morgen er weer vroeg uitLæs mere
Rustig aan
18. maj 2019, Skotland ⋅ 🌧 9 °C
Vanmorgen vertrokken bij de B&B, heerlijk geslapen, lekker in bad geweest en vanmorgen gedoucht. Gisteravond begon het een beetje te regenen, dus we waren blij dat we niet in de tent hoefden.
Nu zijnLæs mere
Distillery Fettercairn
18. maj 2019, Skotland ⋅ 🌧 7 °C
Toch nog een distilleerderij kunnen vinden, leuke rondleiding gehad in een mooi dorpje. Nu rijden we richting St. Andrews, kijken of we daar een leuke overnachtingsplek kunnen vinden, voordat weLæs mere
St. Andrews
18. maj 2019, Skotland ⋅ ⛅ 9 °C
Leuk stadje, een paar winkeltjes bezocht en gebouwen bekeken. Uiteraard onze hobby nog even uitgeoefend 😄
B&B #2
19. maj 2019, Skotland ⋅ ⛅ 11 °C
Wederom goed geslapen en ontbeten. Nu zijn we onderweg naar Edinburgh. Het weer is weer goed, dus we gaan op zoek naar een camping en dan nog even aan sightseeing doen in de hoofdstad van Schotland.
Forth Road Bridge
19. maj 2019, Skotland ⋅ ⛅ 12 °C
3 bruggen naast elkaar, de spoorwegbrug, de brug voor bussen, voetgangers en fietsers en dan de brug voor al het reguliere verkeer.
Edinburgh Princes street
19. maj 2019, Skotland ⋅ 🌧 15 °C
Uitstappen bij de bushalte en dan toegezongen worden 😅
Edinburgh
19. maj 2019, Skotland ⋅ 🌧 15 °C
Even de toerist uitgehangen. Een voordeel van niet mee kunnen doen aan de rally is dat we wat meer tijd hebben voor zulke dingen.
Overnachting #9
19. maj 2019, Skotland ⋅ ⛅ 14 °C
Mortonhall Caravan & Camping Park, mooi plekje en schone faciliteiten. Nu lekker uit eten, laatste keer in Schotland. Morgen bij de finish weer een BBQ 😋
Uitslapen!
19. maj 2019, Skotland ⋅ ☀️ 12 °C
Aangezien we bijna bij de finish locatie zijn, kunnen we vandaag wederom rustig aan doen, en nog veel belangrijker morgenvroeg uitslapen! 🎉😁