FindPenguins
  • Mendaftar
Tampilkan pada peta
  • Tara van IerselMartijn AkkermansBali met gezin 2024
    • Tampilkan perjalanan
    • Tambahkan ke daftar bucketHapus dari daftar bucket
    • Bagikan
    • Hari 30–32
    • 27 Juli 2024 14.53 - 29 Juli 2024
    • 2 malam
    • ☁️ 28 °C
    • Ketinggian: 12 mi
    • IndonesiaTukad Balian8°30’9” S  114°58’2” E
    Balian beach
    Flipendo1Samen op de scooter. De kinderen genieten ervanBootje varen!Vasco houdt het uren vol op zijn bootPiraten speurtocht van scharlaken rackham!Trots op ons zandkasteelRommelen in de prachtige tuin

Laatste dagen in Balian

27–29 Jul 2024, Indonesia ⋅ ☁️ 28 °C

Er is in Balian helemaal niets te doen. En attracties zoals watervallen zijn op een uur rijden. Dus wat gebeurt er als je je 'verveelt'? Juist dan word je creatief! Samen rommelen op het strand en een zandkasteel bouwen. Met het scootertje beetje rondrijden, in de tuin olympische spelen organiseren. Een piraten speurtocht lopen en met wat verloren surfboards 'bootje varen'.

Tara vindt ook helemaal haar rust. Maakt wel twee 1000 stukjes puzzels, doet zelfs een middagdutje en doet een opdracht uit het covey boek.

Ik heb covey inmiddels uit en kijk naar de olympische spelen. Pieterse rijdt lek en de koningin knuffelt haar. Mooie beelden! Ik zwem veel en loop wat hard.

We genieten van Vasco en Dahlia. Zo vrolijk en actief. Ze spelen veel samen. Vasco leert om hulp vragen (pweaaassse) Hij noemt zichzelf sokko" en gilt tegen iedereen "hou van jou!"
    Baca selengkapnya

Lihat terjemahan
    Janneke Zijderveld

PelancongSamen op de scooter. De kinderen genieten ervanJij ook Martijn zo te zien!

29/07/24BalasMenerjemahkan
    J. Santvoort

PelancongHeerlijk te zien en lezen dat jullie het zo goed hebben 🥰

30/07/24BalasMenerjemahkan
    2 suka