• Sarah Trösch

• Trip start
    January 27, 2023
  • CDMX

January 28, 2023 in Mexico ⋅ ☀️ 11 °C

Nachemne lange Reisetag gester und ere guete Portion Jetlag hei d Anna und ig hüt z erste Mau z Fuess d Stadt erkundet. Mexiko-City hets in sich und isch überraschend schön!

• CDMX mitem Vidit

January 29, 2023 in Mexico ⋅ ☀️ 13 °C

Wieder e Tag womer ganz viu gloffe si. Gäge Mittag hei mer üs mitem Vidit troffe, si mit ihm ga brunche, no chli me ga erkunde u schlussändlech guet mexikanisch ga Pizza ässe :)

• Teotihuacán

January 30, 2023 in Mexico ⋅ ☀️ 13 °C

Woow! Mir si am haubi 5i ufgstange und zu de Maya Ruine in Teotihuacán bracht worde um dert e Ballonfahrt zmache. Es isch unglaublech schön gsi! När hets e Rundi umd Ruine gä womer aues nomau vo nächem hei chönne aluege und abschliessend heimer üs e feini Mango und Tacos vom Strasserand gönnt.Read more

• Puebla

January 31, 2023 in Mexico ⋅ ☀️ 13 °C

Gester Abe heimer es feins Znacht bim Vidit und sire Frau, dr Franziska gnosse u hei denn i irem wunderschöne Huus dörfe pfuuse. Iz ischs hüt morge witer gange nach Puebla. Die Stadt isch für üsi Verhäutnis immer no sehr gross. Trotzdäm hets hie e entspannteri Stimmig u mir hei wieder z Fuess viu erkundet. Am Abe heimer de mit paarne vom Hostel es paar Bierli gha u si aschliessend no mit Tapas im Buuch is Bett.Read more

• Walking Tour in Puebla

February 1, 2023 in Mexico ⋅ ☀️ 12 °C

Hüt simer mit sore Walking Tour dür d Altstadt vo Puebla zoge und hei öbis überd Gschicht vor Stadt glehrt. Aschliessend si d Anna und ig de no die gsichtete (Tapas)Ständ wieder ufsueche und hei mau wieder super gässe.
    Hüt Abe heimer üs de mitem Bus ufe Wäg mach Oaxaca gmacht.

• Oaxaca

February 2, 2023 in Mexico ⋅ ☀️ 15 °C

Gester Abe hete mer eigentlech es Hostel buecht gha. Die Buechig isch de leider niene me gsi und mir si hie um Mitternacht ohni Ungerkunft gstange. Mit viu Hiuf vomne liebe Taxifahrer heimer de nach X Strasse abfahre es wunderbars Plätzli gfunge. Hüt Morge het de dr Tag mitere Kolibri-Sichtig uf üsem Rooftop agfange und witer ischs mitere tolle Walking Tour gange.Read more

• Hierve del Agua

February 3, 2023 in Mexico ⋅ ⛅ 16 °C

Ändlech mau zu de Städt use. Hüt simer miteme Shuttle zersch zumne 1000jährige Baum gfahre u denn zu Hierve del Agua womer e chlini Wanderig hei chönne mache u denn ga bädele i dene natürleche Pools ide Bärge. Im Shuttle heimer d Chiara kenneglehrt u mit ire und ire Kollegin dr Sara simer de am Abe no eis ga trinke unfemne Rooftop mit Livemusig.Read more

• Turtles

February 5, 2023 in Mexico

Hüt heimer mau ender e gmüetleche Tag gmacht. Mir hei am Strand gläse, hei üs e Kokosnuss gönnt und si de später zure Organisation wo sech um Schildchröt kümmeret. Dört heimer dörfe d Babys freilaa.

• San José del Pacifico

February 7, 2023 in Mexico

Gester hets wieder e lange Tag mit Busfahre gä womer d Stefanie u d Aimie vo Holland hei kenneglehrt. Gmeinsam heimers de irgendwie nach San José gschafft u dert si d Anna und ig hüt e Wanderig ga mache. Mir si hie uf rund 2500m obe u dementsprechend chalt und dünn isch au d Luft. Aber es het sech glohnt.Read more

• San Mateo Río Hondo

February 8, 2023 in Mexico ⋅ ☀️ 14 °C

Hüt hets gad die 2. Wanderig in Folg gä und zwar nach San Mateo. D Wanderig isch schön gsi, wenn au nid mega spektakulär. Belohnt worde simer mitemne feine Curry im Dörfli vo San Mateo. Vor Ort heimer de e Gruppe kenneglehrt wo zäme mit ihrem Guide am Fernando e Flusswanderig hei ungerno.Read more

• Ab as Meer

February 10, 2023 in Mexico ⋅ ⛅ 27 °C

Gester hets no e letschde Tag für üs i de Bärge vo San José gä. Am Abe hei mir üs de vom Fernando verabschiedet und si zrügg nach Oaxaca gfahre. Vo dert us ischs witergange nach Mérida und vo Merida nach Tulum. Iz ischs ändlech wieder richtig warm und mir gönne üs no paar Täg Sunne und Strand.Read more

• Tulum

February 11, 2023 in Mexico ⋅ ☀️ 27 °C

Mir hei üs hüt es Velo gmietet und si drmit ab a Strand. Es isch uh schön hie. Dr Strand isch auerdings aues angere aus läär. Mau luege ob mer die nächste Täg no es einsamers Fläckli finge.

• Dr nächst Strandtag

February 12, 2023 in Mexico ⋅ ☀️ 21 °C

Gester Abe heimer im Hostel cooli Lüt kenneglehrt u si de mit dene i usgang. D Party isch super gsi und wiu mer rächt lang gmacht hei, heimer hüt nomau e gmüetleche Strandtag brucht. Ir Nechi vom Strand heimer de no cooli Tierli gse, wo chli usgse wie grossi Meersöili.Read more

• Punta Laguna

February 14, 2023 in Mexico

Mir hei hüt dr Scooter nomau richtig gnutzt und hei üs nach Punta Laguna ufgmacht. Dert heimer üs e Guide gno wo üs düre Wald gfüehrt het. Zersch heimer bire Schamane Zermonie s Iverständnis vo de Mayagötter gholt um dert z si. Denn ischs zure Zipline und speter Kayak gange und aschliessend het üse Guide dr Alberto, üs einiges über d Region verzeut und mir hei ine Cenote chönne wo d Maya früecher iri Tote hei begrabe. So unheimlech s au isch gsi, so schön ischs gsi.Read more

• Mérida

February 16, 2023 in Mexico

Hüt hets none Abschluss vo Mexiko gä mit verlängeretem Daydrinking in Merida. D Anna und i hei üs wieder mitem Sean troffe u hei wele ga Sache aluege. Wiu üs d Stadt aber nidso gfaue het, heimer praktisch dänkend wie mer si, afa trinke. Lustig ischs gsi.Read more

• Dehei

February 18, 2023 in Switzerland

Dummerwis het s Flughafepersonal vo Dütschland beschlosse z streike. Darum ischs für mi spontan über Paris heigange, mit knappe Verbindige ir USA und 3 Züg vo Paris bis Bärn. Mitti hüt Namitag hanis de doch no geschafft und iz gönni mer mau e Mütze Schlaf.Read more

Trip end
    February 18, 2023