Rond 17.30 uur vertrek ik om mijn eten te halen. Het is al bijna donker, even wennen dit. Ergens halverwege kom ik Folkert tegen die hond Zeus uitlaat. We kletsen even bij en daarna gaat hij naar huis en ik loop verder. Ik haal mijn eten en loop door de Dorpsstraat terug. Als ik naar mijn appartement loop, staat de deur open en is er een man binnen, dus ik ben in de war denk ik. Dus ik loop verder. Maar nee, het was toch mijn appartement. Raar. Ik loop terug en zeg gedag. Het blijkt de eigenaar te zijn en hij legt uit waarom hij er is. Ze wonen boven en bij hen is ineens de stroom eraf. Omdat de meterkast in de hal van het appartement is, moest hij naar binnen. Hij had nog wel geklopt zei hij, maar ja, ik was er niet. Het lukt hem niet om alles weer aan de praat te krijgen, dus hij vertrekt weer. Dan merk ik dat bij mij de lampen in de douche en slaapkamer en van de afzuigkap het niet doen. Ik stuur een appje zodat zij dit ook weten. Ik doe mijn jas uit een installeer me aan de tafel om te gaan eten. Helaas lukt dit nog niet want er wordt geklopt en ineens staan er 2 mannen in de hal. De man die ik nog niet had gezien lijkt er iets meer verstand van te hebben, maar het lukt niet. Ze kijken in de badkamer (gelukkig heb ik alles netjes...) en we doen een aantal stekkers uit het stopcontact; waterkoker en magnetron. Ineens springt het licht weer aan. We doen de stekkers er weer in en nog steeds is het goed. Het lijkt dus opgelost. Ze gaan weer weg en ik kan eindelijk eten. De pompoenstamppot smaakt me heerlijk!Läs mer