Op "mijn" bankje

Ik zou de boodschappen naar mijn huisje brengen, maar ik kan de verleiding niet weerstaan om ook nog even aan de andere kant van de aanlegsteiger te kijken. Het bankje, waar ik heel vaak zit, is eerstRead more
Zoals afgesproken belt Derwin me (met beeld). Normaal ben ik op zaterdag bij hen, nu niet en daarom bellen we even. Helaas hebben de dames niet zo'n zin om met oma te praten, want ze komen net thuisRead more
Ik zag dat rond 18.15 uur de zon zou ondergaan, dus na het videobellen loop ik weer naar het Havenplein. Ik geniet van de mooie lucht en de nog lekkere temperatuur buiten. Het zijn veelal dezelfdeRead more
Rond 08.30 uur krijg ik appjes van Mariëlle. De dames hebben zowaar tot 07.30 (nieuwe tijd) geslapen. Dat viel dus erg mee, want Mariëlle dacht dat ze wel vroeg wakker zouden zijn. Nu nog afwachtenRead more
Ik ga via het Liesbeth Listpad weer naar beneden, naar het dorp. Het licht zorgt voor mooie foto's van het dorp met op de achtergrond de veerboot.
Ik loop door de dorpsstraat en wil een ijsje halen bij de ijswinkel, maar helaas zijn ze al dicht. Ik ga daarom naar de snackbar en koop een Solero. Daarna loop ik door naar het Havenplein en eet daarRead more