De Trucktent is af!!!
2024年7月23日, オランダ ⋅ ☀️ 19 °C
Morgen even alles opzetten en testen!!
Generale repetitie geslaagd!
2024年7月24日, オランダ ⋅ ⛅ 20 °C
Test geslaagd!
KLAAR VOOR VERTREK!
2024年7月29日, オランダ ⋅ ☀️ 18 °C
Alles ingepakt en auto HELEMAAL vol geladen maar we zijn er klaar voor! Vandaag gaat de reis tot Hamburg en vanuit daar trekken we morgen weer verder richting Kopenhagen!
Plaspauze en weer door!
2024年7月29日, ドイツ ⋅ ☀️ 22 °C
Even een korte plaspauze met een broodje en natuurlijk een ijs voor Tess! Want een dag geen ijs is een dag niet geleefd 🤣🍦
Camping Tante Henni
2024年7月29日, ドイツ ⋅ ☀️ 24 °C
Jahoor we zijn gearriveerd!!! 🎉 Goede maar best lange reis ivm veel file regio Hamburg. Maar dat mag de pret niet drukken.
We begonnen met opbouwen, wat we binnen 30 min hadden gefixt. Daarnaもっと詳しく
WELKOM IN DENEMARKEN!
2024年7月30日, デンマーク ⋅ ☀️ 23 °C
Vandaag vertrokken we rond 9.30 en gingen ontbijten onderweg zodat we alles alvast konden inpakken. Even een korte picknick en weer door. Tess heeft het eerste dutje er al opzitten voor vandaag!もっと詳しく
Den Ny Lillebæltsbro
2024年7月30日, デンマーク ⋅ ☀️ 23 °C
De Nieuwe Kleine Beltbrug is een autosbrug bij Middelfart in Denemarken. Deze brug verbindt Jutland – het vasteland van Denemarken – via de E20 met het eiland Funen. De brug overspant deもっと詳しく
Storebæltsbroen
2024年7月30日, デンマーク ⋅ ☀️ 21 °C
Om in Kopenhagen te komen moeten we ook nog even over de "Grote Beltbrug" tussen de eilanden Funen en Seeland.
Met een totale afstand van 18 km, een aardige oversteek!
CAMPING 2
2024年7月30日〜8月1日, デンマーク ⋅ ☀️ 24 °C
Vandaag kwamen we aan op onze camping in Denemarken, DCU Copenhagen Absalon. Grote familie camping aan de rand van de stad die we morgen even gaan verkennen. Samen met papa ging Tess de haringen erinもっと詳しく
KOPENHAGEN
2024年7月31日, デンマーク ⋅ ⛅ 21 °C
Vandaag gingen we met de trein richting Kopenhagen. Ongeveer 15 minuutjes met de S Bahn. Natuurlijk hadden we op de heenweg wat vertraging maar ach dat mocht de pret niet drukken.
We hebben vanallesもっと詳しく
WELCOME TO SWEDEN!
2024年8月1日, スウェーデン ⋅ ☀️ 18 °C
We zijn in Zweden! 🎉 Top tips om een OresundGO abbonement te nemen zodat we gewoon door konden rijden en scheelt ook nog enorm!
Tess haar eerste keer zee!
2024年8月1日, スウェーデン ⋅ ☀️ 21 °C
Tess ziet voor de eerste keer de zee, dan is het natuurlijk geweldig om met de voetjes in het koude water te gaan staan.
Fish & Chips!
2024年8月1日, スウェーデン ⋅ ☀️ 19 °C
Onderweg stopten we even om lekker fish & chips te eten Hmmmmm 😍
CAMPING & ONDERWEG
2024年8月1日, スウェーデン ⋅ ⛅ 23 °C
Vandaag zijn we lang onderweg geweest en Tess was er inmiddels klaar mee. Onderweg kwamen we een auto museum tegen, waar we helaas geen tijd voor hadden maar er stond een race Tundra dus die moestもっと詳しく
IKEA MUSEUM 🇸🇪
2024年8月2日, スウェーデン ⋅ ⛅ 23 °C
Wanneer je aan Zweden denkt, denk je zeker aan Ikea!!! 🇸🇪 We kwamen er zowat langs dus dan moesten we natuurlijk even langs het Ikea Museum! 😍 En nee we hebben geen Zweedse ballen gegeten haha! 😉
STUGA
2024年8月2日, スウェーデン ⋅ ⛅ 24 °C
Vanmiddag kwamen we aan bij ons huisje voor vannacht. Eventjes opladen en een eigen badkamer is toch wel eventjes fijn!
Sfeerbeelden!! 😉
2024年8月3日, スウェーデン ⋅ ☁️ 14 °C
Kyrkö Mosse auto kerkhof
2024年8月3日, スウェーデン ⋅ ☁️ 20 °C
Een mysterieus sfeertje hier op het Kyrkö Mosse auto kerkhof.
Allemaal oude autowrakken midden in de natuur, temidden van de fluitende vogels in een zweeds bos. Heel apart!
Het kampement is weer gereed!!
2024年8月3日, スウェーデン ⋅ ☁️ 24 °C
We hebben het kampement weer opgericht, dit keer in de voortuin bij Lindsay en Bram!!
Zwemmen in de natuur
2024年8月4日, スウェーデン ⋅ ☁️ 24 °C
Vandaag gingen we lekker zwemmen met Lindsay, Bram, Vince & Fay.
Bij een prachtig meer tussen de bomen in het Hesjön meer.
KIEKJES❤️😍
2024年8月4日, スウェーデン ⋅ ☁️ 20 °C
Na een heerlijke dag aan het meer besloten we s avonds nog even lekker een pizzake te halen en lekker samen te eten om de dag af te sluiten.. We moesten natuurlijk nog even een statie portret makenもっと詳しく
CHOP CHOP
2024年8月5日, スウェーデン ⋅ ☀️ 21 °C
We waren een beetje klaar met alle pizza's en burgers. In Zweden vind je overalllll van die shoarma pizza boeren in elk dorpje. Dat hebben we inmiddels wel genoeg gezien. We besloten even langs deもっと詳しく
Onze stuga voor vannacht.
2024年8月5日, スウェーデン ⋅ ⛅ 20 °C
Een mooi optrekje voor de komende nacht, aan de westkust van zweden, zo'n 65 kilometer onder Gotenburg. Met een mooi uitzicht op de zee
Langs de kust!
2024年8月6日, スウェーデン ⋅ ⛅ 19 °C
We rijden langs de westkust naar het zuiden, om vervolgens in Denemarken de boot te pakken naar Duitsland. Maar eerst nog even genieten van de uitzichten op de zee.
De boot naar Duitsland
2024年8月6日, デンマーク ⋅ ☀️ 23 °C
We hebben de oversteek weer gemaakt, op de heenweg 2 bruggen, nu de boot gepakt.