WELCOME TO SWEDEN!

We zijn in Zweden! đ Top tips om een OresundGO abbonement te nemen zodat we gewoon door konden rijden en scheelt ook nog enorm!
Tess ziet voor de eerste keer de zee, dan is het natuurlijk geweldig om met de voetjes in het koude water te gaan staan.
Onderweg stopten we even om lekker fish & chips te eten Hmmmmm đ
Vandaag zijn we lang onderweg geweest en Tess was er inmiddels klaar mee. Onderweg kwamen we een auto museum tegen, waar we helaas geen tijd voor hadden maar er stond een race Tundra dus die moestLĂ€s mer
Wanneer je aan Zweden denkt, denk je zeker aan Ikea!!! đžđȘ We kwamen er zowat langs dus dan moesten we natuurlijk even langs het Ikea Museum! đ En nee we hebben geen Zweedse ballen gegeten haha! đ
Vanmiddag kwamen we aan bij ons huisje voor vannacht. Eventjes opladen en een eigen badkamer is toch wel eventjes fijn!
Een mysterieus sfeertje hier op het Kyrkö Mosse auto kerkhof.
Allemaal oude autowrakken midden in de natuur, temidden van de fluitende vogels in een zweeds bos. Heel apart!
We hebben het kampement weer opgericht, dit keer in de voortuin bij Lindsay en Bram!!
Vandaag gingen we lekker zwemmen met Lindsay, Bram, Vince & Fay.
Bij een prachtig meer tussen de bomen in het Hesjön meer.