Trekking van Manang - Yak Kharka

Vandaag een relatief eenvoudige tracking van rond de 3 a vier uur, we zien nu ook redelijk veel dieren , zoals Yaks wat de plaatsnaam hierboven al aanduidt , muilezel & knaagdieren. We komen langs eenLue lisää
Vandaag ging onze tocht van Yak Kharka naar Thorong Phedi toe. Vroeg weer op voor een goed ontbijt. Eerste stuk vrij kalme klim, we moesten ongeveer 400 meter stijgen. Laatste stuk was lastiger ,Lue lisää
Waar zal ik beginnen lol, 03:30 opstaan en avond ervoor al onze spullen voorbereid voor een lange tocht over de Thorong La Pas. We beginnen in het donker met een flinke klim, daarna na een fysiekLue lisää
Na al een flinke afdaling te hebben gemaakt vanaf de pas 1600 meter lang, zijn we vanochtend rond een uur of acht nog eens 1000 meter afgedaald richting Jomson. We werden vergezeld door een prachtigeLue lisää
Onze hiking tocht van een kleine 10 dagen zit erop, wederom vroeg uit de veren voor onze vlucht van Jomson Airport naar Pokhara toe. Rent er spontaan een hond de landing baan op dit leverde mooieLue lisää
Vandaag eindelijk zonder wekker opgestaan en bij het Kailash resort heerlijk ontbeten. Daarna stukje gewandeld naar Mountain Museum, daar ons onder gedompeld in alles wat de bergen te maken heeft enLue lisää
Zo vroeg ontbeten en op naar de World Peace pagode. Mooie wandeling deels om het meer heen en weer ff ouderwets klimmen 👍👍. Hier even wat mooie plaatjes geschoten en lekker geluncht. De PumdikotLue lisää
Vanochtend vroeg met vliegtuig vertrokken uit Pokhara richting Kathmandhu. Vlucht van ongeveer een half uur 😃. Onderweg weer naar hotel waren er in zowel Pokhara als Kathmandhu extreem veel hindoeLue lisää
Vandaag vanuit Kathmandhu vroeg vertrokken naar Panauti, mooie traditionele newari stad, met veel oude tempels. Bij aankomst kregen we een overheerlijke Dal Bath , beste tot nu toe. Nadat eten gezaktLue lisää
Stevig Pandje :-)
Mooie mensen :-)