FindPenguins
  • Sign up
Show on map
  • Christian HaselagerNepal trekking Annapurna 2024Traveler
    • Show trip
    • Add to bucket listRemove from bucket list
    • Day 11–12
    • April 12, 2024 at 8:19 AM - April 13, 2024
    • 1 night
    • ☀️ -3 °C
    • Altitude: 4,112 m
    • NepalKone Kholā28°43’40” N  83°58’17” E
    Korte houten brug een van de weinige nog in houtWe gaan hoger en hoger 😜👍💪Dit stuk was dus vrij lastig. Dus full focus 💪👍Lastig te zien wellicht maar op deze hoogte slapen we bij min -83Ons uitzicht vanaf ons slaappunt1Zo de selfies worden er ook niet knapper op 🤣🤣Entree van Thorong PhediEven stoer op de brug en daarna buiten adem 😟🙃🙂

Trekking van Yak Kharka - Thorong Phedi

Apr 12–13, 2024 in Nepal ⋅ ☀️ -3 °C

Vandaag ging onze tocht van Yak Kharka naar Thorong Phedi toe. Vroeg weer op voor een goed ontbijt. Eerste stuk vrij kalme klim, we moesten ongeveer 400 meter stijgen. Laatste stuk was lastiger , krapper pad en en gevaarlijk ivm rotsblokken die konden vallen. Verder weer even goed onze rust gepakt omdat we er om 03:30 uit moeten voor een steile klim in het donker en dan 5 uur lopen naar de pas toe. Dus gepaste kleding is vereist en lamp op onze hoofd.Read more

See translation
    Wendy Hamwijk

TravelerOns uitzicht vanaf ons slaappuntZie daar toch echt een bord dat zegt Restaurant 🤣

Wendy Hamwijk

TravelerZo de selfies worden er ook niet knapper op 🤣🤣Good looking chrissie! 💪🏻 Zo hoor je er ook uit te zien als je bijna boven bent hoor! Topper!

Cora Hamwijk

TravelerOns uitzicht vanaf ons slaappuntJaaa mooi, maar zie ik daar achter met rook een vulkaan ofzo…🥴

Christian Haselager

TravelerNee is allemaal trucage 🤣😜