• Middelfart station

May 11 in Denmark ⋅ ⛅ 17 °C

Første stop på dagens etape blev i sædvanlig caminostil Hannerup Kirke. Der var tale om et noget moderne udtryk 😜 For god ordens skyld vil vi lige informere om, at der skydes råger på kirkegården frem til d.1 juni, men vi så ingen med pistoler.

Næste stop var "Byens brød" i Erritsø, hvor vi fik et par gode sandwich, som vi nød udenfor butikken i deres pallerammesofa .
    Herefter valgte vi en omvej ad hyggelige cykel-gangstier for at undgå trafikstøj. Vi fandt ud af, at der var en trappe op til broen, som det nok havde været en fordel at gå op af - men shit happens og lidt ekstra skridt har ingen jo som bekendt taget skade af🤣

Da vi kom over på den anden side af broen, kom der en del veteranbiler kørende forbi.Det så ud som om, det var den gode pølsemand med rødkålshotteren, der holdt Party. Vi joinede ikke, da det væltede rundt med mennesker 😯

På Middelfart banegård skete der det, vi nok havde luret - nemlig at der var indsat togbusser til Fredericia pga skinnearbejde på broen. Vi overlevede og der var chokolade i bussen, så det var ikke så ringe endda.
    15 kilometer i benene og max sol i skærmen. Jeg tror vi har ramt niveauet for i dag😀