Saline de Giraud. Morjeee (skoraj)

Maja je mal razočarana ker sva 10 km od morja, jaz pa vem, da bo še navdušena. Ne ve še čist kaj pomeni, da sva v delti Rone in hkrati na morju, ne ve še, da je od tuki naprej 10 km čudovitostiLäs mer
No ja, nad 10 km oddaljenosti od morja res nisem pokazala navdušenja, čeprav ima kemp zelo spedenano restavracijo (v ponudbi, med drugim, bikovo rebro s pečenim krompirčkom), imajo lep bazen,Läs mer
Slike povedo vse 🤩😎
Čudovit izlet z obilnim kopanjem. Na plaži smo bili samo naključni mimoidoči in še to precej oddaljeni, tako da zasebnost ohraniš. Pokrajina je noro lepa, res doživetje.
Hotela sva si ogledatiLäs mer
Čeprav nikjer, kjer sva blodila ni bilo praktično nič ljudi, sva "končno" našla mesto, kjer so vsi. Precej bv v primerjavi s tem kar sva videla in doživela. Še dobr, da sva prišla šele ob polLäs mer
Pomoje je to to kar imajo Francozi: dolge mivkaste plaže. Res dolge. Razlika med tukaj in tam kjer sva bila prej (Napoleon), je v temperaturi vode, ki je tu ziher vsaj 7 stopinj višja (pomoje tamLäs mer
Večerni pogled na Gruissan, do tja pa kar nekaj stopnic. Gruissan je tradicionalna ribiška vas, krožno mesto je zgrajeno okoli nekdanjega gradu; dvorec iz 10. stoletja, od katerega je ostalLäs mer
Zapuščava enodnevno zatočišče in imava res srečo, da sva na razkošno velikem prostoru, na parceli, kjer bi bila lahko 2 kemperja. Drugi so nametani na kup, midva v izobilju. TemperatureLäs mer
ResenärPredigra je pomembna. Ziher bo pol nepozabno 😎