• Petya Dzhostova

• Start på rejsen
    21. august 2024
  • Релакс

21. august 2024, Tunesien ⋅ ☀️ 33 °C

С книжка и коктейлче добре се възстановява човек от пътуване и слушане на невероятните "шеги" от страна на екскурзовода

• Моренцеее 🏝

22. august 2024, Tunesien ⋅ ☀️ 29 °C

Угрооомна ивица, но за жалост никога не е виждала багерче за чистене 🙈🙈🙈 Но пък водата беше кристална и прекрасна една идея по-соленка, но добре се отрази на течащия ми нос

• Новата Медина

23. august 2024, Tunesien ⋅ 🌙 26 °C

Мазало.... огромна бутаница, от всяко дюканче те дърпа някой търговец само да влезеш да разгледаш и различни маанета от всяка посока. За капак точно на входа от двете страни заведения с жива музика опитващи се да се надвикат....Læs mere

• Старата Медина

24. august 2024, Tunesien ⋅ ☁️ 28 °C

След не толкова проятното вечерно посещение на новата медина за старата решихме да отидем преди обяд. Всичко хубаво маанета нямаше, но и хора нямаше и ние бяхме единствена мишена на търговците ... нямаше някой, който да ни пропусне и след като разберат че сме българи " само гледа, влез, влез" ... и няма отърваване ... иначе доста красиво и приятно в частите, където нямаше дюканчета, а те не бяха много 🙈Læs mere

• Тунис

26. august 2024, Tunesien ⋅ ☀️ 33 °C

В столицата Тунис се сблъскват ориента и френската колониална архитектура. Приятно за разходка ( в колониалната част) с кафенца и сладоделаджийници. Посетихме и най-големият музей на мозайката. От екскурзовода научихме наистина много за реалност в Тунис, но ме мързи да пиша толкова 🤣🙈Læs mere

• Slut på rejsen
    22. august 2024